Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Ďalšie pokračovanie muzikálu Mamma Mia!? Amanda Seyfried je za!
Zdielať na

Ďalšie pokračovanie muzikálu Mamma Mia!? Amanda Seyfried je za!

Zdroj: fangirlish.com

Producentka Judy Craymer priznala, že Mamma Mia! by mohla byť trilógiou.

Dva roky po úspešnom pokračovaní muzikálu Mamma Mia! sa hovorí o ďalšej časti. Producentka Judy Craymer prezradila, že tu je táto možnosť. Pracovať by na tom mali začať už toto leto. 

"Posledné mesiace som na to dosť myslela, ale potom do toho prišla pandémia. Myslím si, že jedného dňa tu bude ďalší film, pretože sme z toho chceli trilógiu. Viem, že štúdio Universal by to veľmi rado urobilo," povedala Judy. Nevylúčila ani to, že vo filme budeme môcť počuť nové pesničky od skvelej skupiny ABBA.

fangirlish.com

Amanda Seyfried, hviezda týchto filmov, má už miesto v pokračovaní isté a tešiť sa budeme môcť aj na ostatné hviezdy tohto filmu. "Počúvajte, každá osoba v tomto filme by ihneď povedala áno, pretože chceme byť spolu. Rozprávali sme sa o tom naposledy, či si ešte myslíme, že znova skončíme na ostrove v Chorvátsku," povedala Amanda. "Želám si, aby bola Mamma Mia 3, no poviem vám to, čo som už hovorila predtým a dúfam, že sa znova mýlim. Nemyslím si, že je na svete dosť ABBA pesničiek, ktoré by sa dostali do tretieho filmu. Museli sme znova použiť "Super Trooper" a "Mamma Mia" rôznymi spôsobmi," priznala. Na oficiálne potvrdenie ďalšej časti si však ešte budeme musieť počkať. 

Najčítanejšie