Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Toto je 7 filmových chýb, ktoré sa dostali do filmu, pretože sú jednoducho skvelé!
Zdielať na

Toto je 7 filmových chýb, ktoré sa dostali do filmu, pretože sú jednoducho skvelé!

Zvyčajne si film pozrie niekoľko desiatok ľudí ešte pred tým, než sa dostane do kín. Ako je však možné, že niektoré chyby sú vo filme zámerne?

1. Strážcovia galaxie 

V jednej scéne, počas toho ako Chris Pratt odovzdával rekvizitu svojmu hereckému kolegovi, mu táto rekvizita spadla na zem a on sa po ňu zohol a tváril sa, že sa nič nestalo. Táto scéna, samozrejme, nebola naplánovaná, no do filmu sa dostala aj tak, pretože bola veľmi vtipná. 

journalistate.com

2. Zoolander 

V scéne s Davidom Duchovnym, kde hlavnej postave tohto filmu vysvetľuje majstrovský plán, vďaka ktorému majú vymazať všetkých mužských modelov, sa ho Zoolander opýta, prečo boli vybratí práve muži. David mu na to odpovie, že mu to práve vysvetlil. Vec sa má tak, že Ben Stiller zabudol na svoju repliku, no David na to skvele reagoval a tak to vo filme nechali. 

brightside.me

​3. Rogue One: A Star Wars Story

V jednej scéne android K 2S0 omylom udrie svojho kolegu Diega Lunu. Namiesto ospravedlnenia dodá, že ak chce, tak mu môže aj pridať. V tejto scéne je vidieť, ako sa Diego neudržal a začal sa smiať, no do filmu sa to dostalo, pretože to nadväzovalo na humor postavy, ktorú Diego hral. 

brightside.me

​4. Pán prsteňov: Spoločenstvo Prsteňa

Scéna, v ktorej je Gandalf v Bilbovom dome a udrie sa do stropu, nebola v scenári. V skutočnosti v ňom bolo, že sa Gandalf udrie do osvetlenia, no kedže sa stále udieral inde, nechali to tak, pretože im to jednoducho pripadalo vtipnejšie. 

brightside.me

​5. Pán prsteňov: Dve veže

Scéna, v ktorej vietor odveje vlajku je veľmi poetická, no vôbec sa nemala stať. V deň nakrúcania naozaj silno fúkal vietor a vlajka nebola dobre pripevnená. Táto scéna sa aj tak dostala do filmu a je nádhernou metaforou. 

brightside.me

​6. Denník princeznej 

Anne Hathaway počas nakrúcania škaredo spadla, no keďže sa to k jej postave veľmi hodilo a jej herecká kolegyňa naďalej pokračovala v hraní, táto scéna ostala vo filme. 

brightside.me

​7. Temný rytier

Nakrútiť túto scénu bol naozaj nadľudský výkon. Keď sa to konečne podarilo naplánovať, Heath Ledger mal jediný pokus na to, aby vyhodil nemocnicu do vzduchu. Nešlo to však podľa plánov, no Heath to bravúrne uhral a nakoniec nikto nepoznal, že to tak nemalo byť. 

brightside.me

Najčítanejšie