Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Oldřich Kaiser v novom slovenskom filme! Tvorcovia mali však obavy z jeho obsadenia
Zdielať na

Oldřich Kaiser v novom slovenskom filme! Tvorcovia mali však obavy z jeho obsadenia

Dva mesiace pred premiérou nového slovensko-českého filmu Muž so zajačími ušami, ponúkajú tvorcovia na čele s režisérom Martinom Šulíkom jeho prvú ochutnávku v práve zverejnenom traileri.

Muž so zajačími ušami je lyrickou komédiou o mužovi, ktorému sa život prevráti zo dňa na deň̌, ale aj rozprávaním o našich predstavách o živote, aké môžu byť niekedy mylné a zároveň smutné aj komické.

TRAILER:

;feature=youtu.be

Snímka Muž so zajačími ušami je plná skvelých slovenských a českých hercov. Postava hlavného hrdinu, spisovateľa Jozefa, bola písaná priamo na telo Miroslavovi Krobotovi, uznávanému českému režisérovi, ktorý sa v zrelom veku stal rovnako oceňovaným a obľúbeným hercom.

Táňa Pauhofová a Miroslav Krobot

Táňa Pauhofová a Miroslav Krobot

​V úlohe jeho najlepšieho priateľa, sa predstaví legendárny Oldřich Kaiser. „V prípade Oldřicha Kaisera, mal Martin Šulík jemnú obavu, či nie je príliš odvážne požiadať ho o spoluprácu. Nakoniec ale diváci uvidia, prečo to hrá práve on,“ prezradil producent filmu Rudolf Biermann s tým, že oproti tomu bolo veľmi ľahké obsadiť ženské postavy. Manželku hlavného hrdinu stvárnila Zuzana Kronerová, jeho priateľku Alexandra Borbély a spisovateľovu dcéru si zahrala Táňa Pauhofová.

Alexandra Borbély a Miroslav Krobot

Alexandra Borbély a Miroslav Krobot

V poradí desiaty hraný film režiséra Martina Šulíka príde do kín 22. októbra a na jeho scenári spolupracoval už tradične so svojim dvorným spoluscenáristom Marekom Leščákom. ​Tentokrát ponúkajú príbeh o mužovi, ktorý́ jedného dňa získa nečakanú schopnosť- mimoriadny sluch v podobe zajačích uší. Ten mu umožňuje výborne počuť nielen hlasy ďalších ľudí́, ale predovšetkým ich myšlienky.

Táňa Pauhofová a Martin Šulík

Táňa Pauhofová a Martin Šulík

Najčítanejšie