Zatiahnuté
11°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Toto je 5 najsexi filmov, ktoré budeme môcť vidieť v roku 2021!
Zdielať na

Toto je 5 najsexi filmov, ktoré budeme môcť vidieť v roku 2021!

Kto by nemal rád poriadnu romantiku? Ktoré filmy nám ju prinesú v roku 2021?

Malcolm & Marie

Už 5. februára na Netflix prichádza dráma o filmovom režisérovi a jeho priateľke. Príbeh sleduje odhalenia v ich vzťahu po úspešnej Malcomovej premiére filmu. Snímka bola napísaná a režírovaná Samom Levinsonom a objavia sa v nej Zendaya a John David Washington, dvaja mladí a nesmierne úspešní herci. 

harpersbazaar.com

Svet, ktorý na nás čaká

Dráma odohrávajúca sa v 50. rokoch 19. storočia o dvoch znudených a izolovaných manželkách, ktoré utekajú od každodenného domáckeho života do zakázanej lásky, ktorú si medzi sebou navzájom vybudovali. V hlavných úlohách sa objavia Vanessa Kirby a Katherine Waterson. 

Hlboká voda

V auguste by do našich kín mala prísť novinka s párom, ktorý sa dal dokopy vďaka tomuto filmu. Ide o Bena Afflecka a Anu de Armas. Tí budú hrať manželský pár, ktorý sa vo svojom vzťahu nudí natoľko, že sa ho snažia okoreniť nebezpečnými hrami. Vic povolí Melinde zapliesť sa v rôznych aférach, no jej milenci začnú postupne miznúť a on sa stáva hlavným podozrivým.

celebsfirst.com

Mothering Sunday

V roku 2021 by sa v kinách mala objaviť snímka podľa knihy Grahama Swifta. V hlavných úlohách uvidíme Josha O'Connora a Odessu Young, dvoch milencov z rozličných sociálnych vrstiev. Hlavný hrdina Paul sa má ženiť a tak sa stretnú posledný raz a práve okolo tohto stretnutia sa točí celý príbeh. 

IMDb

​True Things

Filmová adaptácia knihy od Deborah Kay Davies je psychologickou drámou. Hrať v nej bude Ruth Wilson ženu Kate, ktorej existencia sa navždy zmení po milostnom romániku s charizmatickým cudzincom, ktorého bude hrať Tom Burke. 

variety.com

Najčítanejšie