Zatiahnuté
15°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Tieto filmy v roku 2021 musíte vidieť: Budú patriť medzi najlepšie!
Zdielať na

Tieto filmy v roku 2021 musíte vidieť: Budú patriť medzi najlepšie!

Ešte nevieme ani to, ako budú vyzerať nominácie na ocenenia za rok 2020, no kritici už majú zoznam filmov, ktoré môžu ovládnuť odovzdávania za rok 2021.

Cherry 

Streamovacia služba Apple TV+ spracovala príbeh z knihy Nica Walkera a najala na to naozaj skvelú dvojicu. Sú ňou bratia Russovci. Tí do hlavnej úlohy obsadili Toma Hollanda a Ciaru Bravo. Film má naplánovanú aj kinopremiéru na 26. februára a na spomínanú streamovaciu službu sa má dostať 12. marca. 

French Exit 

Michelle Pfeiffer si zahrala bohatú vdovu, ktorá utečie do Paríža so svojím dospelým synom, ktorého hrá Lucas Hedges. Ide o nepredvídateľnú komediálnu drámu, ktorá by mala mať kinopremiéru 12. februára. 

Judas and the Black Messiah

Na 12. februára má naplnánovanú premiéru aj tento film. Ide o príbeh lídra Čiernych panterov, Freda Hamptona, a tajného agenta FBI, ktorý sa k Panterom pridal, aby zozbieral informácie. 

Malcolm & Marie

Tvorca seriálu Euphoria - Sam Levinson, si do svojho čiernobieleho filmu obsadil dvoch skvelých hercov - Zendayu a Johna Davida Wahingtona. Ide o romantický príbeh páru, ktorý nakrúcal malý tím počas obdobia, keď sa v Hollywoode nenakrúcalo naozaj nič pre pandémiu. Na Netflixe bude tento film od 5. februára. 

The Mauritanian

Oscarový filmár Kevin Macdonald odhaľuje pravdivý príbeh o väzňovi z Guantánama, ktorý je roky držaný bez toho, aby bol obvinený a jeho právnici, ktorých hrajú skvelí herci Jodie Foster, Shailene Woodley a Benedict Cumberbatch, sa snažia dostať ho pred súd. Premiéra je naplánovaná na 19. februára. 

Pieces of Woman 

Vanessa Kirby už teraz hviezdi v dráme od Netflixu, ktorá bola premiérovaná na Benátskom filmovom festivale. Ide o príbeh smútku za dieťaťom a téma je naozaj ťažká. 

Supernova 

Stanleyho Tucciho a Colina Firtha už musia poznať všetci a na obrazovky sa vracajú ako pár, ktorý žije v úzadí. V kinách má tento film premiéru 29. januára a na streamovacích službách bude dostupný 16. februára.

;

Biely tiger 

Filmová adaptácia rovnomennej knihy prichádza na Netflix 22. januára. Tento indický film okrem Priyanky Chopra Jonas prináša na obrazovky aj hlavného hrdinu, ktorého bude hrať Adarsh Gourav.

Najčítanejšie