Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Zendaya minulý rok odmietla mnoho scenárov: Mala na to vážny dôvod!
Zdielať na

Zendaya minulý rok odmietla mnoho scenárov: Mala na to vážny dôvod!

Zdroj: hellomagazine.com

Jej kariéra je raketová a v mladom veku si zaslúžila ocenenie Emmy. Všetci už čakajú na jej novinku Malcolm & Marie a už teraz sa hovorí o nominácii na Oscara. Prečo však odmieta scenáre?

Zendaya na filme Malcolm & Marie spolupracovala s tvorcom seriálu Euphoria - Samom Levinsonom. Keďže produkcia druhej série spomínaného seriálu bola pre pandémiu odložená, Zendaya a Sam rozmýšľali nad tým, čo by sa dalo robiť s menším štábom a tak vznikol film Malcolm & Marie.

"Sedela som na chodníku v záhrade, pretože som tam ešte nemala nábytok a rozprávala som sa so Samom. Navrhol, čo keby sme urobili niečo ako hororový film, kde by som sa zbláznila, pretože by mi preplo z toho, že som Disney hviezda," povedala. Nakoniec vznikol už spomínaný film, ktorý ju veľmi nadchol. "Ponúklo mi to úlohu, ktorou bola viac, než len priateľka hlavného hrdinu a bola pasívna," povedala. Ukázalo sa, že Zendaya minulý rok odmietla niekoľko scenárov, kde mala hrať ženu, ktorá je len doplnkom k hlavnému hrdinovi.

Twitter

"Neznamená to, že tieto scenáre boli zlé alebo niečo podobné, avšak cítila som, že mnoho z týchto úloh, ktoré som si mala možnosť prečítať, boli jednou a tou istou osobou. Najlepšie, ako by som to mohla opísať je, že slúžili mužskému hlavnému hrdinovi k dosiahnutiu jeho cieľa. Nemali vlastné zázemie. Boli jednodimenzionálne v zmysle, že nemali viacero vrstiev osobností a bolo by to, ako keby som hrala jednu a tú istú osobu stále dookola. Bolo by to skvelé, bolo by to fajn, ale ja by som nemala možnosť rásť," vysvetlila. 

Film Malcom & Marie so Zendayou a Johnom Davidom Washingtonom bude na Netflixe už 5. februára. 

Najčítanejšie