Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Rozmysleli si rozchod? Páru Jennifer Lopez a Alex Rodriguez možno nie je úplny koniec!
Zdielať na

Rozmysleli si rozchod? Páru Jennifer Lopez a Alex Rodriguez možno nie je úplny koniec!

Zdroj: cnn.com

Jennifer Lopez a Alex Rodriguez sa svojho vzťahu zjavne nevzdávajú.

Len krátko po tom, čo sa v médiách písalo, že sa Jennifer Lopez a Alex Rodriguez rozišli, pár vydal vyhlásenie o tom, že vo vzťahu si musia vyjasniť niekoľko vecí. Im blízky zdroj prezradil, že narazili na niekoľko problémov, ktoré súvisia so vzťahom na diaľku. 

"Mali pár problémov predtým, než Jennifer odišla do Dominikárskej republiky. Nakrúcanie to všetko sťažilo, pretože sa nemôžu stretnúť osobne. Veľmi sa milujú a chcú na svojom vzťahu pracovať," povedal zdroj pre magazín People.
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Lopez (@jlo)

Jennifer momentálne nakrúca film Shotgun Wedding. S Alexom sa zasnúbili v marci 2019 po dvoch rokoch randenia. Posledný rok pár spolu strávil veľa času práve pre pandémiu a trávili ho aj so svojimi deťmi. "Nikdy sa oficiálne nerozišli, rozprávali sa o tom, ale sú stále spolu. Narazili na niekoľko problémov, no nerozišli sa. Jennifer pracuje v Dominikánskej republike a Alex je v Miami a je ťažké sa vidieť najmä pre karantény a COVID. Chcú sa však snažiť a zostať spolu," pokračoval utajený zdroj.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Lopez (@jlo)

Iný zdroj zas poprel reči o tom, že by Alex Jennifer podviedol, o čom sa v minulosti hovorilo. Na začiatku tohto roka Jennifer prezradila to, že museli posunúť svoju svadbu. "Dvakrát sme posunuli svadbu. Mali sme naplánované niečo, čo sme naozaj chceli urobiť, ale nevieme, či to vôbec budeme môcť uskutočniť. Zrušili sme to a potom sme sa o tom už nerozprávali. Nehrnuli sme sa do toho. Chceli sme to urobiť správne," povedala a tiež priznala, že sa spolu chodili na párovú terapiu. Zdá sa, že Jennifer by už rada začala naplno pracovať, na druhej strane Alexovi vyhovovalo to, akým tempom fungovali počas pandémie. V nasledujúcich mesiacoch pravdepodobne zistíme, či sa im podarilo túto krízu zažehnať alebo je tomuto exkluzívnemu páru koniec.

Najčítanejšie