Polojasno
12°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Divné a trápne: Takto vníma plač pri nakrúcaní známa herečka!
Zdielať na

Divné a trápne: Takto vníma plač pri nakrúcaní známa herečka!

Zdroj: latimes.com

Herečka napísala o tom, ako si vytvorila vzťah s ostatnými herečkami, ktoré sa s ňou objavili v jednej ikonickej scéne.

Plač vo filmoch je o veľa ťažší, než vyzerá. Jeden z najpamätnejších momentov z filmového sveta, bola určite scéna z filmu Slnovrat Ariho Aastera v roku 2019. Herečka Florence Pugh v ňom hrala Dani, ktorá plakala a kričala spoločne so skupinou dievčat po tom, čo zistila, že ju jej priateľ podviedol s inou ženou v zvláštnom rituále. Všetky ostatné ženy, ktoré s Dani plakali, reflektovali jej emócie a práve preto bola táto scéna taká silná. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Florence Pugh (@florencepugh)

Florence zverejnila na svojom Instagrame príspevok, v ktorom detailne opisuje, ako náročné bolo nakrútiť túto scénu a ako si váži svoje kolegyne. Zdieľala fotku ešte pred nakrúcaním, na ktorej bola spolu s kolegyňami a plakala. 

"Bola to TÁ scéna. Scéna, pri ktorej všetci, čo tam boli, vedia, koľko dní nám trvalo, kým sme to konečne nakrútili. Nikdy som nebola herečkou, pre ktorú bolo ľahké plakať pred kamerou. Je to veľmi osobné a napriek tomu, že považujem ďalšie aspekty herectva za vzrušujúce, plač sa mi zdá veľmi desivý a v niektorých momentoch mojej kariéry museli režiséri zmeniť scénu, pretože som to nedokázala. V tomto filme, pri tejto scéne som našla pravé sesterstvo. Všetky sme sa na seba pozreli predtým, než sme začali nakrúcať a vedeli sme, že to bude ťažké. Divné a trápne. A neprirodzené. Vedeli sme, že si to neužijeme. Ale na konci sme boli v objatí a plakali sme," napísala. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Florence Pugh (@florencepugh)

V roku 2019 sa Florence objavila celkovo v troch filmoch a bol to pre ňu prelomový rok. Za film Malé ženy si dokonca vyslúžila aj nomináciu na Oscara. Pre pandémiu sa v roku 2020 neobjavila v žiadnom filme, ale už tento rok od nej môžeme čakať filmy Black Widow a Don't Worry Darling, kde sa objaví po boku Harryho Stylesa.

Najčítanejšie