Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Štýl Carrie Bradshaw nestratil nič na originalite! Dôkazom sú TIETO modely v pokračovaní Sex v meste!
Zdielať na

Štýl Carrie Bradshaw nestratil nič na originalite! Dôkazom sú TIETO modely v pokračovaní Sex v meste!

Zdroj: Getty images

Fanúšikovia seriálu sa môžu tešiť na 10 nových dielov na HBO Max pod názvom And Just Like That a herečky Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon a Kristin Davis sa ukážu opäť v plnej svojej kráse.

Šatník hrdiniek sa aktualizoval na rok 2021 a nie je menej elegantný ako v minulosti. Na prvej fotke z nových epizód vidieť Mirandu v krémových širokých nohaviciach, Carrie v tartanovej sukni a v topánkach na platforme a Charlotte v blúzke s odhalenými ramenami.

Sex and the city

Sex and the city

HBO Max

"A práve to bol prvý deň !!" , napísala Cyntiha Nixon na svojom Instagrame.

Z mnohých momentov vrytých do spomienok skalných fanúšikov seriálu Sex v meste vyčnieva jedna scéna nad ostatnými. Roztržka Carrie Bradshaw s ozbrojeným lupičom, ktorá upevnila význam kultovej kabelky "baguette" značky Fendi v dejinách popkultúry. Keď zlodej žiada, aby mu kabelku odovzdala, rozrušená Carrie ho opraví: „To je moja Baguette!“

Sex and the city

Sex and the city

Getty images

​Táto kabelka sa sala ikonickou v seriáli.  „Vlastniť túto kabelku znamenalo veľa a bola to vstupná brána do všetkého ostatného,“  povedala Sarah Jessica Parker. A súdiac podľa zákulisných ukážok zo seriálu, ktorý sa momentálne nakrúca v New Yorku, zostáva Carrieina kabelka pilierom jej garderóby. Fotografie zachytávajú Sarah Jessicu Parker, ktorá v jednej scéne drží jej trblietavo-fialovú verziu.

Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker

Getty images

​56-ročná herečka so svojimi charakteristickými zvlnenými vlasmi stelesňuje staršiu, múdrejšiu, ale stále do módy zbláznenú Carrie Bradshaw. Prvé fotky naznačujú, že stále vyjadruje svoju individualitu farebnými či vzorovými modelmi s nejakým neobvyklým doplnkom - v súlade s dress code, ktorý udávala pôvodná návrhárka kostýmov v Sex v meste Patricia Field. Tá v súčasnosti pracuje pre Netflix na seriáli Emily v Paríži, no požiadala kostymérku Molly Rogers, aby dohliadala na šatník seriálu And Just Like That.

Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker

Getty images

​Ďalšia fotka ukazuje Carrie v uliciach Veľkého jablka v sviežom ľanovom overale Clauda Montanu. Rogers to skombinovala  s kvetinovou bundičkou Dries Van Noten, metalickou kabelkou a remienkovými sandálmi Saint Laurent.

Aj keď Carrie Bradshaw mohla vymeniť svoje "Manolos" za ešte vyššie podpätky, fanúšikovia si môžu byť istí, že má v nových dieloch v zásobe ďalšie módne triky - hviezdne vintage kombinácie aj lahôdky z dielne Fendi.

Najčítanejšie