Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Tieto chyby si v romantických filmoch všimne len naozajstný detektív!
Zdielať na

Tieto chyby si v romantických filmoch všimne len naozajstný detektív!

Zdroj: hospitalarias.org

Všímate si chyby vo filmoch ľahko? Tieto ste podľa nás nezachytili.

P.S.: Milujem ťa

V tomto filme, ktorý je mimochodom jeden z najromantickejších vôbec, sa objavila jedna malá chybyčka, aj keď vôbec netušíme, ako sa to mohlo stať. Počas upratovania vidieť za hlavnou hrdinkou obraz s balónmi, ktorý sa pri najbližšom strihu zmení na obraz s vtáčikom. 

brightside.me

Zápisník jednej lásky

Jeden z najpopulárnejších filmov vôbec niektorí ľudia pozerajú stále dookola. A presne takto si všimli chybu. Ide o moment, keď Allie beží do mora a jej vlasy sú suché, no o stotinu sekundy neskôr, pri ďalšom strihu ich má už mokré. Ide pravdepodobne o záber z inej klapky.

brightside.me

​Nezabudnuteľná cesta

Tínedžerská láska sa v tejto snímke zdá byť magická. Avšak aj mágia má zopár nezrovnalostí. V tomto filme si hlavná hrdinka nedala pozor na ruksak a počas jediného prestrihu ho dokázala stratiť. 

brightside.me

​50x a stále po prvý raz

Tento film milujú takmer všetci a to hlavne pre jeho milý príbeh, ktorý skvele dotvára chémia medzi Adamom Sandlerom a Drew Barrymore. Avšak ani tu sa nevyhli chybám a tak namiesto limonády sa zrazu pred Drew objaví káva.

brightside.me

Notting Hill

Dobre známa romantická komédia sa taktiež nevyhla chybám. Ako všetci dobre vieme, Julia Roberts obliala Hugha Granta pomarančovým džúsom. Avšak v jednom zábere na ňom fľak záhadne zmizol. ​

brightside.me

Najčítanejšie