Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Táto herečka bude hrať Pamelu Anderson: Tá s tým pravdepodobne nesúhlasí!
Zdielať na

Táto herečka bude hrať Pamelu Anderson: Tá s tým pravdepodobne nesúhlasí!

Zdroj: intouchweekly.com

Na Hulu prichádza seriál Pam & Tommy, ktorý zachytáva epizódu zo života ženského sexsymbolu 90. rokov a jej partnera.

Mladú Pamelu Anderson bude v seriáli Pam & Tommy hrať Lily James. Tá priznala, že sa herečku a modelku snažila kontaktovať, avšak bolo to zbytočné. 

"Veľmi som dúfala, že sa s ňou pred nakrúcaním budem môcť porozprávať," priznala Lily pre Porter magazín. Lily totiž chcela s Pamelou dopodrobna prebrať jej život, aby ju mohla v seriáli stvárniť čo najvierohodnejšie. Seriál sa bude odohrávať okolo jednej udalosti, ktorá Pamele zmenila život. Ide o uniknuté sexvideo s jej vtedajším partnerom, rockerom z kapely Mötley Crüe, Tommym Leem. 

The Sun

"Želám si, aby to dopadlo inak. Mojim zámerom bolo pozrieť sa na ten príbeh tak, aby som ju vedela zahrať čo najautentickejšie. Nikdy som nepracovala tak tvrdo. Čítala som si knihy, ktoré napísala, čítala som si jej básne, videla som všetky jej rozhovory. A potom tu bola aj fyzická premena. Náš skvelý tím našiel balans, aby som vyzerala ako Pamela, ale aj aby som sa v tom mohla herecky prejaviť," povedala Lily, ktorá každý deň podstupovala štvorhodinovú premenu na Pamelu. "Nikdy predtým som nemala úlohu, v ktorej by som vyzerala úplne inak ako ja. Rada by som týmto smerom pokračovala, pretože som sa cítila veľmi slobodne. Prišla s tým aj odvaha." 

"Zahanbenie bolo v tomto prípade extrémne. Nanešťastie, stále sa to deje, nemyslíte? Na ženy sú kladené oveľa väčšie nároky a oveľa viac sa na ne útočí. Pamela to zobrala s nadhľadom a gráciou. Obdivujem túto jej silu," povedala Lily k škandálu s uniknutým sexvideom, o ktorom je aj spomínaný seriál. 

Najčítanejšie