Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Títo Avengeri sa na začiatku nemali v láske: Dôvod vás naozaj pobaví!
Zdielať na

Títo Avengeri sa na začiatku nemali v láske: Dôvod vás naozaj pobaví!

Po rokoch vyšla pravda na povrch.

Jeremy Renner úprimne povedal, aké to bolo pri nakrúcaní prvého filmu Avengers. Prezradil, ktorý herec chcel ublížiť svojmu kolegovi a dôvod bol naozaj neobyčajný. 

Jeremy Renner

cinemablend.com

Išlo o to, že Robertovi Downeymu Jr. sa zdá Chris Hemsworth príliš pekný a tak mu chcel zlomiť nohu. "Všetci sme sa v kostýmoch predvádzali. Bolo to ako na Halloween. Boli sme nadšení a všetci sme sa cítili aj trochu smiešne. Trošku sme sa navzájom aj poznali. Jediný, koho sme nepoznali bol Hemsworth, pretože pochádzal z Austrálie," hovoril Jeremy o prvých dňoch nakrúcania Avengerov v podcaste herca Daxa Sheparda. "Bol najvyšší a najlepšie vyzerajúci muž. Downey mi povedal, že mu chce zlomiť nohu a že mu mám pomôcť vylákať ho von. Bolo to preto, že z nás vyzeral najlepšie. Bol najvyšší. Príliš pekný. Do riti s ním!" žartoval ďalej Jeremy.

Robert Downey Jr. a Chris Hemsworth

pinterest.com

"Všetci, ktorí sú celebritami, si to zaslúžili. Ale keď ste celebrita z Marvelu, špeciálne z originálnej šestky (Avengerov), je to úplne iná jazda. Prešli sme si manželstvami, rozvodmi a pribúdali deti. To všetko menilo naše súkromné životy, aj naše herecké životy a všetci sme to spolu zdieľali veľmi špecifickým spôsobom," priznal herec. S hercami majú dokonca spoločné tetovanie a sú z nich priatelia na celý život. 

Najčítanejšie