Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Inšpiráciou mu bol jeho vlastný pes, ktorý mal rakovinu! Channing Tatum urobil preňho TOTO!
Zdielať na

Inšpiráciou mu bol jeho vlastný pes, ktorý mal rakovinu! Channing Tatum urobil preňho TOTO!

Zdroj: Bontonfilm

Film Pes príde do našich kín 10. marca.

Film Pes je pre hlavnú hereckú hviezdu Channinga Tatuma výnimočne osobný a emotívny. Snímka totiž bola priamo inšpirovaná jeho skutočným psom, ktorému v roku 2018 diagnostikovali nevyliečiteľnú rakovinu. Channing ho krátko pred jeho smrťou zobral na niekoľkodňový výlet do neznáma, aby si spolu naposledy užili. Práve na počesť hercovho štvornohého priateľa nesie aj filmový pes rovnaké meno – Lulu. Druhým podnetom na vznik filmu bola práca režiséra Reida Carolina na dokumente o vojenských psovodoch a ich psoch. „Ohromilo nás, aké hlboké puto sa vytvorilo medzi týmito tvrdými chlapmi a ich psami. Hoci ako vojaci zažili vo vojne všeličo, psí kamaráti dokázali preniknúť cez ich tvrdý pancier a dohnať ich až k slzám. Spolužitie vojenských psovodov a ich psov však zároveň so sebou prináša množstvo vtipných momentov a komických situácií,“ hovorí Reid Carolin.

TRAILER

Road movie, komédia aj dojímavý film pre všetkých milovníkov psov v jednom.

Pes, Channing Tatum

Pes, Channing Tatum

Bontonfilm

​Mariňák vo výslužbe Jackson Briggs (Channing Tatum) dostane úlohu, ktorá sa zdá byť najťažšou v celej jeho vojenskej kariére. Má doviesť sučku belgického ovčiaka Lulu na pohreb jej bývalého psovoda. Arogantný, ľahkovážny frajer a svojhlavá psia dáma proti svojej vôli spoločne vyrážajú na dlhú cestu autom po tichomorskom pobreží. Spočiatku sa navzájom nemôžu vystáť a okrem toho je pes často ešte o krok vpred pred svojím novým „pánom“. Dokáže zdemolovať auto, prekaziť nádejné rande aj utiecť v najnevhodnejšej možnej chvíli. Po sérii trapasov sa však z nich začína stávať tím. Briggs postupne zisťuje, čo všetko Lulu vo vojne zažila a čo má rada, Lulu si zase uvedomí, že by z toho otravného chlapa raz predsa len mohol byť solídne vychovaný a dobre vycvičený človek. Ešte však pred nimi stojí jedna náročná výzva – podarí sa im na pohreb doraziť včas?

Silný príbeh plný humoru a zároveň originálnu „love story“ medzi tvrdým chlapom a očarujúcim psom si budete môcť vychutnať v slovenských kinách už od 10. marca 2022.

Najčítanejšie