Zatiahnuté
20°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Robert Pattinson a Zoë Kravitz zažili smiešny prvý deň nakrúcania Batmana: Pri čom sa potili?
Zdielať na

Robert Pattinson a Zoë Kravitz zažili smiešny prvý deň nakrúcania Batmana: Pri čom sa potili?

Zdroj: people.com

Matt Reeves prináša svojho Batmana do kín už 3. marca.

Robert Pattinson sa obul do úlohy, v ktorej už bolo mnoho hercov. Okrem toho, že sľubuje temnú verziu známeho superhrdinu, má po boku Zoë Kravitz, ktorá sa predstaví ako Catwoman - Selina Kyle. 

Nakrúcať začali v januári 2020 a prvá scéna, v ktorej Robert a Zoë vystupovali, bola bojová. "Bol to naozaj intenzívny začiatok. Bolo to dobre, pretože som mala za sebou celý tréning a naučiť sa takúto bojovú choreografiu bolo naozaj náročné. Ale je na tom niečo aj upokojujúce, keď začnete s niečím viac fyzickým než je monológ. Aspoň sa pritom oťukáte a to je pri takomto filme dobre," prezradila Zoë. "Bolo to naozaj drsné privítanie, pretože Matt robí rád veľké množstvo záberov a navyše sme nakrúcali bojovú scénu. Pracovali sme na tom týždne," dodal Robert. 

"Na kostýme je len jedno miesto, kade môže vytekať pot a videl som, že by kvapka potu dopadla medzi Zoëine oči alebo na nos. Zrazu som si všimol, ako sa kvapka na konci môjho nosa takmer chveje a prosil som ju, nech sa to nestane. Bolo to ako v Mission: Impossible," priznal predstaviteľ Batmana. "Chcela som len nakrútiť tú scénu, ale zároveň som sledovala kvapku potu, ktorá na mňa mohla každú chvíľu padnúť," zasmiala sa Zoë. Tento filmový pár má za sebou aj skvelé fotenie pre magazín Entertainment Weekly a ich spoločné fotky stoja naozaj za to! 

Najčítanejšie