Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Jake Gyllenhaal sa konečne vyjadril k nevydarenému vzťahu s Taylor Swift: Poslala naňho hejterov?
Zdielať na

Jake Gyllenhaal sa konečne vyjadril k nevydarenému vzťahu s Taylor Swift: Poslala naňho hejterov?

Fanúšikovia známej speváčky majú podozrenie, že pieseň All Too Well je založená na jej vzťahu s nemenej známym hercom. Fámy však nikdy nepotvrdila.

Jake Gyllenhaal prelomil dlhé mlčanie o piesni, ktorá mu jednoznačne ovplyvňuje život. Speváčka Taylor Swift dokonca po deviatich rokoch vydala 10 minútovú verziu už raz vydanej piesne, ku ktorej tentoraz režírovala aj videoklip. 

Jake a Taylor spolu randili pár týždňov ešte v roku 2010. V rozhovore pre magazín Esquire Jake prezradil, že album založený na jeho vzťahu s Taylor nikdy nepočul. Vyjadril sa však ku konkrétnej pesničke All Too Well, ktorá naňho na sociálnych sieťach zoslala nepriamo hejterov. Tí sa zastávali práve Taylor. "Nemá to so mnou nič spoločné. Je to o jej vzťahu s fanúšikmi. Je to jej vyjadrenie. Umelci čerpajú zo svojich osobných skúseností a hľadajú tam inšpiráciu a ja to nikomu nezávidím," povedal. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Esquire (@esquire)

"V istom bode si myslím, že je dôležité, keď sa naši fanúšikovia stanú spurnými. Máme cítiť zodpovednosť, aby sme ich trochu upokojili a nedovoliť im šikanovať niekoho na internete. Pýta si to možno hlbšiu filozofickú úvahu. Nie je to o jednotlivcovi ako takom, ale konverzácia, ktorá nám umožní odhaliť, ako môžeme alebo ako by sme mali zobrať zodpovednosť za to, čo vypustíme do sveta - za príspevky, ktoré uverejníme. Ako vyprovokujeme túto konverzáciu?" nechal visieť otázku nad svojou úvahou Jake. Z toho, čo povedal by sa dalo usúdiť, že Taylor vyčíta, že svojich fanúšikov nezastavila, keď ho v komentároch a správach na sociálnych sieťach atakovali. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Esquire (@esquire)

"Pýtam sa: Je toto naša budúcnosť? Je hnev a rozpoltenosť naša budúcnosť? Alebo prevezmeme iniciatívu a začneme zdvorilo a empaticky diskutovať? To je debata, ktorú by sme mali začať," prezradil. Zdá sa, že sa ho nenávistné komentáre predsa len dotkli. Jake momentálne randí s modelkou Jeanne Cadieu. "Môj život je nádherný. Mám vzťah, ktorý je naozaj krásny a mám rodinu, ktorú veľmi milujem. A celé toto obdobie, ktorým som si prešiel, mi pomohlo uvedomiť si to," dodal. Je jednoznačne zaujímavé pozrieť sa na celú kauzu aj z Jakeovho pohľadu. Myslíte si, že mala Taylor zasiahnuť, keď sa začali objavovať nenávistné komentáre na adresu jej expriateľa? 

Najčítanejšie