Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Ashton Kutcher vyjadril podporu Ukrajine, odkiaľ mu pochádza manželka!
Zdielať na

Ashton Kutcher vyjadril podporu Ukrajine, odkiaľ mu pochádza manželka!

Zdroj: simplemost.com

Mila Kunis sa narodila na Ukrajine a vyrastala tam do svojich 7 rokov.

Herec Ashton Kutcher je už niekoľko rokov ženatý so svojou kolegyňou Milou Kunis. Tá má ukrajinské korene a aj práve preto sa vyjadril k momentálnej situácii na Ukrajine. 

"Stojím za Ukrajinou," napísal Ashton na Twitter po útokoch Ruska na Ukrajinu. 

Mila vyrastala v ukrajinskom meste Chernivtsi, no jej rodina emigrovala, keď mala len 7 rokov, v čase, keď sa blížil pád Sovietskeho zväzu. "Vládol tam komunizmus a moji rodičia chceli, aby sme ja a môj brat mali budúcnosť. Vzdali sa  všetkého a prišli sem s 250 dolármi," povedala Mila v roku 2008 pre The Los Angeles Times. Herečka sa podľa jej slov adaptovala celkom rýchlo a dobre, avšak priznala, že druhú triedu takmer celú vynechala, pretože mala problém zapadnúť. "Plakala som každý deň. Nerozumela som ľuďom. Nerozumela som ich jazyku," priznala.

Ukrajine sa rozhodli pomôcť napríklad aj Blake Lively a Ryan Reynolds, ktorí pomáhajú utečencom odísť z krajiny do bezpečia. Pár vyzýva svojich sledovateľov na sociálnych sieťach, aby finančne prispeli. Blake a Ryan chcú dorovnať príspevky svojich sledovateľov až do výšky 1 milióna dolárov. Takýmto spôsobom chcú vytvoriť dvojitú podporu. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kinosála TV JOJ (@kinosalatvjoj)

Najčítanejšie