Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Čo čaká Johnnyho Deppa a Amber Heard po súde? Koniec kariéry alebo nové koníčky?
Zdielať na

Čo čaká Johnnyho Deppa a Amber Heard po súde? Koniec kariéry alebo nové koníčky?

Po šiestich týždňov vypočúvaní Johnnyho, Amber, ich rodinných príslušníkov a ich priateľov, súd konečne skončil.

Obaja už chcú mať pokoj jeden od druhého. Amber momentálne žije v Yucca Valley v Kalifornii, blízko národného parku Joshua Tree. Je matkou ročnej dcérky Oonagh Paige. Avšak počas súdu začala Amber dostávať vyhrážky, že ju zabijú. "Útočia na mňa, ponižujú ma, vyhrážajú sa mi každý deň. Prichádzam na tento súd, sedím tu pred celým svetom a odhaľujem najhoršie veci z môjho života. Ľudia ma chcú zabiť a hovoria mi to každý deň. Chcú dať moje dieťa do mikrovlnky a píšu mi to. Možno je ľahké na to zabudnúť, ale som ľudská bytosť. Chcem, aby ma Johnny nechal na pokoji. Nezaslúžim si to. Chcem sa pohnúť," povedala Amber. Tá má v zálohe 2 filmy, ktoré ešte neboli odpremiérované. Jedným z nich je aj pokračovanie Aquamana, ktoré príde do kín v marci 2023. Viac však o budúcej kariére Amber nie je známe. 

Aj Johnnyho čakajú premiéry pripravovaných filmov. Hlas prepožičal hlavnému hrdinovi animovaného seriálu Puffins Impossible. Herec pripravuje aj francúzsky film Jeanne du Barry. Johnny aj jeho agent na súde vypovedali, že hercovi neboli ponúknuté žiadne veľké úlohy, vzhľadom na kontroverziu, ktorá okolo neho a Amber Heard vznikla. Údajne prišiel o 22,5 milióna dolárov, keď ho vyhodili z nakrúcania šiesteho pokračovania Pirátov Karibiku. Avšak bývalý a dlhoročný Johnnyho agent tvrdí, že správanie jeho vtedajšieho klienta na pľaci bolo nevhodné, nakoľko často meškal, čo mohlo tiež dopomôcť k vyhadzovu. Deň po tom, ako sa skončil súd, prekvapil Johnny fanúšikov, keď si zahral na gitare na koncerte s Jeffom Beckom. Je tiež v kapele Hollywood Vampires s Alice Cooperom a Joem Perrym. Možno sa namiesto filmov Johnny nakoniec rozhodne plne venovať hudobnej kariére, ktorá bola doteraz najmä jeho koníčkom. 

SITA

O čo vlastne na slávnom súde išlo? Johnny žiadal od Amber 50 miliónov dolárov za poškodenie svojho mena, ku ktorému malo prísť v rozhovore z roku 2018. V ňom Amber povedala, že žila v domácnosti, kde bolo domáce násilie. Johnnyho meno však v rozhovore nikdy nepadlo. Amber zas žiadala 100 miliónov od Deppa za to, že považuje jej výpoveď za nepravdivú. Súd sa však ešte môže znova začať a to v prípade, ak jedna zo strán podá odvolanie. Podľa expertov je táto možnosť veľmi pravdepodobná. 
Ako súd vlastne dopadol a koľko vyplatí Amber Johnnymu a Johnny Amber sa dozviete v tomto článku

Najčítanejšie