Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Johnny Depp vyhral súd nad svojou exmanželkou Amber Heard: Takýto balík peňazí mu musí vyplatiť!
Zdielať na

Johnny Depp vyhral súd nad svojou exmanželkou Amber Heard: Takýto balík peňazí mu musí vyplatiť!

Zdroj: marca.com

Súd konečne rozhodol.

Johnny Depp vyhral súdny proces proti Amber Heard. Herečke pridelil súd vyplatiť mu 15 miliónov dolárov, ktoré predstavujú jeho škodu. Johnny od Amber pôvodne žiadal 50 miliónov dolárov.

Vzhľadom na názor verejnosti však zle neobišla ani Amber. Tej má Johnny vyplatiť 2 milióny, z pôvodných vypýtaných 100 miliónov. Súd teda uznal Amber víťazkou z jednej z mnohých častí obžaloby a to práve z toho, že jej tvrdenia o Johnnyho útokoch boli hoax, čo tvrdila Johnnyho právnička.

SITA

Porota, skladajúca sa z piatich mužov a dvoch žien vyniesla rozsudok po 13 hodinách dohadovania sa. Johnny sa verdiktu na súde nezúčastnil, no pozeral vysielanie v televízii z Británie, kde momentálne pracuje. Amber si verdikt vypočula osobne. "Sklamanie, ktoré dnes cítim ma necháva bez slov. Mám zlomené srdce po tom, čo hora dôkazov nebola dostatočná, aby sme sa vzopreli tejto nesmiernej sile, ovplyvňovaniu a moci môjho exmanžela. Som ešte viac sklamaná, čo tento verdikt znamená pre iné ženy. Je to krok späť. Vraciame sa do časov, kde žena, ktorá prehovorila verejne, bola ponižovaná. Zneucťuje to myšlienku, že násilie proti ženám sa má brať seriózne. Som smutná, že som prehrala. Ale som ešte smutnejšia, že som ako Američanka stratila možnosť slobody slova," stojí v oficiálnom vyhlásení Amber Heard.
Johnnyho fanúšikovia po vypočutí rozsudku oslavovali priamo pred budovou súdu. 

Najčítanejšie