Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Pokračovanie Avatara prichádza v polovici decembra: Toto je trailer a nové informácie!
Zdielať na

Pokračovanie Avatara prichádza v polovici decembra: Toto je trailer a nové informácie!

Zdroj: cnet.com

Režisér James Cameron ukazuje prvé zábery z pokračovania kultového filmu Avatar. Od prvej časti ubehlo už viac ako 10 rokov.

V prvých záberoch nás James Cameron vezme naspäť na Pandoru, planétu, ktorú už dobre poznáme. Nový však bude podvodný svet kmeňa Na'vi, no trailer ukazuje omnoho viac detailov. Sam Worthington a Zoe Saldana sa vracajú k ich rolám Jakea Sullyho a Neytiri. Jake naďalej žije v tele Na´viho a spolu s Neytiri si vybudovali vlastný život v džungli, navyše spolu majú aj deti. 

nytimes.com

Do filmu sa vracia aj Sigourney Weaver, avšak nie do úlohy doktorky Grace Augustine, ale ako Jakeove a Neytirine dieťa, ktoré je zvláštne prepojené na systém, ktorý poháňa a živý celý kmeň. Avšak, blíži sa vojna a udalosti vo filme sa budú točiť najmä okolo nej. Trailer tiež ukazuje horiace lesy na Pandore a celá rodina putuje cez oceán, aby sa stretla s ďalším kmeňom, ktorý ovláda vodu a žiada ich o pomoc. Avatar: Cesta vody prichádza do kín 15. decembra. 

Do franšízy tiež prichádzajú herci a herečky ako Kate Winslet, Michelle Yeoh, Cliff Curtis, Joel David Moore, Edie Falco či Jemaine Clement. Takmer všetci herci sa museli naučiť hrať pod vodou a samotná Zoe Saldana priznala, že jej osobný rekord v udržaní dychu je 5 minút. Kate Winslet údajne vydrží ešte viac. 

Na tento film sme čakali pomerne dlho, no po tejto premiére sa dočkáme nových filmov o Avataroch každý druhý rok. Séria bude ukončená v roku 2028 Avatarom 5. Cameron priznal, že tretí Avatar je už teraz pripravený na 95 % a niektoré scény z Avatara 4 sú už nakrútené, nakoľko detskí herci by do oficiálneho nakrúcania vyrástli. "Dúfam, že sa mi štvorku a päťku podarí urobiť. Záleží to od trhu. Trojka je už hotová, takže vyjde nech sa deje čokoľvek," povedal Cameron. K ďalším filmom sa pridajú aj Vin Diesel, Michelle Yeoh a Oona Chaplin. 

Najčítanejšie