Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Jennifer Aniston o rozvode s Bradom Pittom: Mohla za to túžba po dieťati?
Zdielať na

Jennifer Aniston o rozvode s Bradom Pittom: Mohla za to túžba po dieťati?

Zdroj: bizjournals.com/

Známa herečka porozprávala aj o tom, ako jej média ubližovali svojimi výmyslami.

V jej poslednom rozhovore pre magazín Allure,  Jennifer Aniston rozprávala aj o bolestivej skúsenosti s klebetami o jej údajných tehotenstvách aj o tom, ako sa neúspešne pokúšala otehotnieť. "Snažila som sa otehotnieť. Bola to pre mňa náročná cesta. Všetky tie roky a roky špekulácií. Bolo to naozaj náročné. Absolvovala som umelé oplodnenie, pila som čínske čaje, vymenujte čo chcete, podstúpila som to. Obetovala som tomu všetko," priznala. 

Celému problému s otehotnením určite nepomohol rozvod s Bradom Pittom v roku 2005. Ich manželstvo trvalo 5 rokov a mnoho médií malo teóriu, že ich vzťah skončil preto, že si Jennifer vybrala kariéru pred deťmi. "Boli to absolútne lži. Vykreslili ma ako sebeckú ženu, ktorá sa stará len o svoju kariéru. Boh odpusť úspešnej žene, ktorá je úspešná a nemá deti. A samozrejme, dôvod, prečo ma môj muž opustil a ukončil naše manželstvo bolo, že som mu nedala dieťa," dodala ironicky. 

allure.com

Jennifer však nepovedala, kedy sa pokúšala o dieťa umelým oplodnením, avšak podľa jej slov to bolo niekoľko rokov dozadu. Teraz, vo svojich 53 rokoch tvrdí, že nemá žiadne výčitky, že to nefungovalo. "Som tu a tá loď už odplávala. Cítim, že zo mňa niečo opadlo, pretože už nemusím na to stále myslieť," povedala. "Počas mojej 30-tky a 40-tky som si prešla ťažkým obdobím, ale keby som si ním neprešla, nie som tým, kým som dnes. Preto dnes cítim vďačnosť za tieto zlé veci. Inak by som ostala osobou, ktorá sa bála, bola nervózna a neistá. A teraz mi je to úplne jedno. V súčasnosti sa cítim lepšie než kedykoľvek predtým, dokonca aj v mojej 20-tke, 30-tke či 40-tke," dokončila Jennifer. 

Najčítanejšie