Zatiahnuté, dažďové prehánky
14°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Jennifer Lopez je závislá od sexu: Nový muzikál ukazuje jej najtajnejšie sny!
Zdielať na

Jennifer Lopez je závislá od sexu: Nový muzikál ukazuje jej najtajnejšie sny!

Zdroj: Profimedia

Kto by bol povedal, že práve Jennifer Lopez nakrúti film na hranici medzi fantáziou a šialenstvom?

Muzikál s názvom This Is Me... Now vychádza zo srdca, duše a snov Jennifer Lopez. Film zobrazuje niekoľko jej lások, strát a taktiež jej terapiu. Trailer odhaľuje mnoho, aj to, ako postavu Jennifer konfrontujú jej kamaráti.  A práve ich záujem sa týka jej závislosti od sexu, z ktorej sa v priebehu filmu bude pravdepodobne liečiť.  

"Na vlastnej koži som zistila, že nie všetky príbehy majú šťastný koniec," hovorí Jennifer v traileri. Speváčka a herečka napísala scenár k tomuto filmu spoločne s Mattom Waltonom a zdá sa, že diváci nájdu spojitosť aj s jej osobnými ľúbostnými príbehmi. Vo filme sa môžeme tešiť aj na mnoho menších, no hviezdnych, postáv, medzi ktorými má byť aj Jenniferin manžel - Ben Affleck. Ďalšími hviezdnymi postavami budú Kim Petras, Trevor Noah, Keke Palmer, Post Malone či Sofia Vergara.

Prvú pieseň Can´t Get Enough z nového Jenniferineho albumu, ktorý je zároveň soundtrackom k filmu, si môžete vypočuť už teraz. Film môžu fanúšikovia vidieť už od 16. februára na streamingovej platforme Prime Video. 

Najčítanejšie