Zatiahnuté
12°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Komu je lepšie! Leonardo DiCaprio má novú priateľku aj filmovú úlohu!
Zdielať na
Novinky

Komu je lepšie! Leonardo DiCaprio má novú priateľku aj filmovú úlohu!

Zdroj: Reprofoto/Eonline.com

Ak sa trocha orientujete v  jeho predchádzajúcich vzťahoch, tak viete, že je na blondínky a ešte k tomu modelky :-) V jeho dlhom zozname ex- priateliek nájdete Gisele Bundchen, Bar Refaeli a celkom nedávno k nim pribudla aj Nina Agdal ( a to je len zopár z nich). Teraz má údajne novú priateľku, opäť je to modelka, no tentoraz brunetka :-)

DiCaprio trávi s 23-ročnou nemeckou modelkou Lorenou Rae stále viac a viac času. Nedávno ich videli spolu na obede v New Yorku a svedok to okomentoval, že sa k sebe mali. Zahliadli ich aj ruka v ruke v Múzeu moderného umenia v NY, alebo ako sa po meste preháňajú na bicykloch.

Lorena Rae

Lorena Rae

Instagram Lorena Rae

Podľa portálu Page Six, sa DiCaprio pozná s Lorenou len krátko. V máji s ním údajne bola na párty v Monaku a v júli na jachte v St. Tropez. 

Lorena Rae

Lorena Rae

Instagram Lorena Rae

Lorena zatiaľ ešte nereagovala na to, či spolu chodia, ale DiCapriov hovorca povedal, že „NIE“. Keď sa to však potvrdí, nebude jeho prvou priateľkou - brunetkou. V minulosti už niečo „riešil“ s  Helenou Christensen, Bijou Phillips a dokonca aj Rihannou.

Lorena Rae

Lorena Rae

Instagram Lorena Rae

​Leonardo nemá len novinku v súkromí, ale aj pracovnej oblasti. Zahrá si totiž svojho menovca Leonarda da Vinciho v pripravovanom filme, ktorý bude mapovať jeho život. Herec sa v istom rozhovore priznal, že meno dostal práve podľa neho: "Môj otec mi povedal, že moji rodičia boli na svadobnej ceste vo Florencii. Pozerali akurát na maľbu da Vinciho v galérii Uffizi a údajne práve vtedy som začal mamu kopať v brušku. Otec to vnímal ako znamenie a myslím si, že ani priezvisko DiCaprio nemá ďaleko od da Vinciho. Povedal, že je to ideálne meno pre jeho syna.“ 

sita

​Zatiaľ nie je známe, kedy bude mať film premiéru, ale určite je to niečo, na čo sa už môžeme tešiť. Produkovať to bude Appian Way, spoločnosť, ktorú pomohol založiť práve DiCaprio.

Zdielať na

Najčítanejšie