Zatiahnuté
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Toto sú ženy, ktoré ukradli srdcia najznámejším hercom na svete!
Zdielať na

Toto sú ženy, ktoré ukradli srdcia najznámejším hercom na svete!

Zdroj: brides.com

Niekto by bol povedal, že sú to obyčajné ženy, no títo herci vedia, prečo sa do nich zamilovali.

Paul Rudd

Herec si zobral svoju lásku Julie Yaeger v roku 2003. Julie pracuje ako producentka a scenáristka a práve vďaka tejto profesii sa stretla aj s Paulom. Spolu majú dve deti a sú spolumajiteľmi obchodu. 

people.com

Miles Teller 

Miles sa do svojej manželky Keleigh zamiloval v roku 2013, na stretnutí po odovzdávaní cien Grammy. Zasnúbili sa na expedícii po južnej Afrike v roku 2017 a v roku 2019 nasledovala svadba na Maui. Tento pár sa nebojí sociálnych sietí a často si práve tam vyznávajú lásku. 

people.com

Matt Damon 

Od roku 2005 je Matt Damon ženatý s Lucianou Barroso a majú spolu štyri deti. Luciana pochádza z Argentíny a po prvý raz sa s Mattom stretla v roku 2003, počas nakrúcania jeho filmu. Luciana si svoje súkromie, aj súkromie svojej rodiny stráži, no občas sa objaví po Mattovom boku na červenom koberci. 

brides.com

Aaron Paul 

Aaron Paul a Lauren Parsekian sú manželmi od roku 2013. Spolu majú už dve deti. Ich príbeh lásky sa začal v roku 2010, keď sa im stretli cesty na festivale Coachella.

usmagazine.com

Robert Downey Jr. 

Robert je ženáčom od roku 2005. Manželku spoznal v roku 2003 pri nakrúcaní filmu Gothika. Len mesiac po zoznámení sa zasnúbili a majú spolu dve deti. 

pinterest.com

Jesse Einsenberg

Pár sa dal dokopy po tom, čo spolu pracovali. Obaja mali len 20 rokov a randili spolu takmer 10 rokov. V roku 2017 si povedali áno a následne na to privítali prvého syna. Anna Strout, Jesseho manželka, je biznis manažérka, filmová producentka a asistentka produkcie. 

eonline.com

Najčítanejšie