Polojasno
17°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Alain Delon vo svojom dome údajne schovával arzenál zbraní! Herec na to však nemal povolenie
Zdielať na

Alain Delon vo svojom dome údajne schovával arzenál zbraní! Herec na to však nemal povolenie

Zdroj: SITA

Francúzsky herec mal vo svojom vidieckom dome ilegálnu muníciu.

Alain Delon si poriadne zavaril. Vo svojom dome mal mať až 72 zbraní, na ktoré nemal povolenie. Informovala o tom v utorok francúzska spravodajská agentúra AFP. 

Prokurátor Jean-Cédric Gaux obvinil 88-ročnú hereckú ikonu, že nemá žiadne povolenie, ktoré by mu dovoľovalo vlastniť zbrane. Polícia u herca tiež našla 3000 kúskov streliva. Dom, v ktorom muníciu našli, sa nachádza približne 150 kilometrov od Paríža.

Facebook

Delon momentálne nevychádza so svojimi deťmi, ktoré chcú prebrať zodpovednosť za jeho majetok aj zdravie, odkedy dostal mŕtvicu v roku 2019. Minulý mesiac Delonovi sudca prikázal, aby si zaobstaral právneho zástupcu. Herec momentálne nemôže predávať žiaden väčší majetok a musí mu asistovať tretia strana, ak chce robiť akékoľvek rozhodnutia týkajúce sa jeho zdravia alebo vyberania si doktorov. Na začiatku januára Delonov najstarší syn verejne vystúpil proti jeho sestre Anouchke, ktorá im nepovedala, že ich otec podstúpil v rokoch 2019 až 2022 kognitívne testy, ktoré preukázali hercov zhoršený stav. 

Čo sa zatiaľ bude diať s hercovou nájdenou muníciou nie je známe. 

Najčítanejšie