Polojasno
20°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Známa herečka priznala, že pannou bola 35 rokov: Teraz chce do sveta vysielať tento odkaz!
Zdielať na

Známa herečka priznala, že pannou bola 35 rokov: Teraz chce do sveta vysielať tento odkaz!

Zdroj: marca.com

Vo svojej autobiografii toho prezradila omnoho viac.

Rebel Wilson vydala knihu o svojom živote, v ktorej odhalila aj jej najintímnejšie tajomstvá. Medzi nimi bol aj fakt, že o panenstvo prišla, keď mala 35 rokov. Austrálska herečka má teraz 44 rokov a v knihe sa snaží vysvetliť, že na mladých ľudí je vyvíjaný tlak, pokiaľ ide o to, kedy by mali so sexom začať. "Nie každý musí stratiť panenstvo ako tínedžer," píše. 

"Ľudia môžu čakať, kým budú pripravení alebo čakať na to, kým budú vyspelejší. A myslím si, že by to mala byť pozitívna správa. Samozrejme, nikto nemusí čakať až do 30-tky, ako ja, ale zároveň by nemal byť na mladých ľudí vyvíjaný nátlak," napísala. 

Rebel napísala, že strávila roky vyhýbaním sa konverzáciám ohľadom sexu, pretože sa cítila zahanbene. "Zvyčajne som odišla z miestnosti, keď sa o tom začalo rozprávať. Ľudia hovorili, že stratiť panenstvo v 24-ke je neskoro a ja som tam sedela a hovorila si, že pri mne to je v 35-tke. Myslela som si, že som najväčší lúzer," pokračovala. Rebel však neľutuje, že svoju sexualitu objavovala o niečo pomalšie, než ostatní. Samu seba označila ako niekoho, kto rozkvitol neskôr a myslí si, že pokiaľ by veci odhalila skôr, určite by to pre ňu bolo iné. "Je to neskutočné. Ak by som sa narodila o 20 rokov neskôr, pravdepodobne by som odhaľovala svoju sexualitu viac. Svetu som sa začala viac otvárať až po smrti môjho otca a uvedomila som si, že hoci som si dovtedy myslela, že manželstvo je hrozná vec a strata času, začala som sa byť tomu naklonená. Až po niekoľkých rokoch, keď som stretla ženu, ku ktorej som začala cítiť niečo viac,  som si pomyslela, že som sa v spoločnosti našla," priznala. Rebel je momentálne zasnúbená s módnou a šperkovou návrhárkou Ramonou Agrumou. Pár potvrdil svoj vzťah v roku 2022 a o rok na to na svete privítali svoje prvé dieťa, ktoré im vynosila náhradná matka. 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Rebel Wilson (@rebelwilson)

Najčítanejšie