Jasno
18°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Jeden z najsexy hercov bude otcom: Superman čaká prvé dieťa!
Zdielať na

Jeden z najsexy hercov bude otcom: Superman čaká prvé dieťa!

Zdroj: pinterest.com

Radostnú správu potvrdil samotný herec!

Na premiére nového filmu The Ministry of Ungentlemanly Warfare herec Henry Cavill pre Access Hollywood potvrdil, že s priateľkou Natalie Viscuso čakajú svoje prvé dieťa. "Veľmi sa na to teším. Natalie aj ja sme veľmi nadšení. Som si istý, že uvidíte ešte viac," povedal na premiére. 

Na premiére prišlo aj k otázke, či mu inšpiráciou k rodičovstvu náhodou nebol herecký kolega Henry Golding. "Neinšpiroval ma on, ale moji rodičia," smial sa Henry. Ten je so svojou priateľkou Natalie oficiálne od roku 2021. Natalie je prezidentkou produkčnej spoločnosti Vertigo Entertainment, ktorá sa podieľala na projektoch ako horor To či animák Lego Movie. 

ew.com

Henry len prednedávnom odišiel z dvoch veľkých franšíz, vďaka ktorým sa stal slávnym po celom svete. Ide o štúdio DC a seriál Witcher, kde ho nahradil Liam Hemsworth. Herec momentálne spolupracuje so svojou priateľkou na novom seriáli Warhammer 40 000, ktorý by mal byť vysielaný na streamingovej službe Amazon. Ďalším Henryho projektom bude film In the Grey, od režiséra spomínaného filmu The Ministry of Ungentlemanly Warfare, Guya Ritchieho, s ktorým pracoval už aj na filme Krycie meno U.N.C.L.E. 

Najčítanejšie