Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Rozpoltený bude mať pokračovanie. Objaví sa v ňom aj Samuel L. Jackson.
Zdielať na
Novinky

Rozpoltený bude mať pokračovanie. Objaví sa v ňom aj Samuel L. Jackson.

Psychologický thriller Rozpoltený vrátil režiséra M. Nighta Shyamalana opäť do hry. Zlé meno, ktoré naňho vrhli filmy ako Udalosť alebo Posledný vládca vetra, je teda definitívne očistené.

Rozpoltený mal v kinách obrovský úspech. Zarobil 173 miliónov dolárov, pričom rozpočet bol len 9 miliónov. Už sa teda otvorene hovorí aj o Rozpoltenom 2. S tým vyplávalo na povrch množstvo otázok a jednou z nich je aj účinkovanie Samuela L. Jacksona.

Na konci filmu Rozpoltený bola už jasne načrtnutá súvislosť medzi týmto filmom a snímkou Nighta Shyamlana Vyvolený a to vďaka Bruceovi Willisovi, ktorého vystúpenie bolo odkazom na jeho postavu Davida Dunna z Vyvoleného. Na záver filmu Rozpoltený totiž spomenul Jacksonovho hrdinu pána Glassa.

Bruce Willis

Bruce Willis

Jackson pre portál Collider povedal, že Shyamalan mu zavolal a priamo ho oslovil na ďalšiu spoluprácu. Je totiž spokojný s tým, akú mal Rozpoltený návštevnosť v kinách.

M. Night Shyamalan už prezradil, že dokončil dosť dlhý náčrt pre Split 2/Vyvolený 2. Taktiež sa vyjadril, že nový film bude pokračovaním k obom snímkam - k Rozpoltenému aj k Vyvolenému a že to bude záverečný film z tejto trilógie. Objaví sa tam viacnásobne rozpoltená postava Jamesa McAvoya, ako aj David Dunn Brucea Willisa a pán Glass Samuela L. Jacksona z Vyvoleného. Vedeli sme, že James McAvoy a Bruce Willis sa v tejto snímke objavia, teraz však už všetko nasvedčuje tomu, že v hre je aj Jackson, čo je naozaj dobrá správa. Herec dokonca pripustil, že hrdina Kevin Jamesa McAvoya bude preňho naozaj silným protivníkom.

"Myslím si, že je primeraným nepriateľom pre Bruceovho hrdinu z Vyvoleného. Tiež je do istej miery “vyvolený“. Pre môjho hrdinu, Elijaha, to teda bude ťažké. Bude sa na nich musieť len pozerať a odísť. Prečo sú oni iní ako ja?“, rozohnil sa Samuel L. Jackson.

Bruce Willis, Samuel L. Jackson

Bruce Willis, Samuel L. Jackson

​Už sme teda na túto zaujímavú spoluprácu zvedaví a nevieme sa dočkať, kedy uniknú ďalšie informácie z nakrúcania filmu.

Zdielať na

Najčítanejšie