Jasno
16°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Urobila by niečo inak? Toto je dôvod, prečo sa Hollywood otočil herečke Katherine Heigl chrbtom!
Zdielať na

Urobila by niečo inak? Toto je dôvod, prečo sa Hollywood otočil herečke Katherine Heigl chrbtom!

Zdroj: nickiswift.com

V Hollywoode môže byť úspech veľmi vrtkavý. Presvedčili sa o tom mnohí.

"Začala som si naozaj otvárať ústa," povedala o svojej skúsenosti s Hollywoodom herečka Katherine Heigl. Hoci bola na červených kobercoch varená-pečená, jej sláva zrazu opadla. Šoubiznis ju zavrhol aj napriek jej talentu a charizme. 

Kariérna cesta Katherine Heigl sa v Hollywoode začala seriálom Klinika Grace. V roku 2005 začala hrať doktorku Izzie Stevens, ktorá si získala srdcia mnohých fanúšikov. Jej výkon zaujal aj mnohých kritikov a dokonca získala cenu Emmy. Po úspechu v televízií, skúsila Katherine aj filmové úlohy. Zaujali ju roly v romantických komédiách ako Nabúchaná, 27 šiat či Chceš ma, chcem ťa. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Gallery MAR (@gallerymar)

Nanešťastie, Katherine začali v Hollywoode považovať za náročnú. Otvorene totiž o filme Nabúchaná tvrdila, že je jemne sexistický a bála sa, aký obraz dáva o ženách vo všeobecnosti. Tieto komentáre vyvolali kontroverziu a veľa ľudí ju začalo vnímať ako niekoho, kto pre úspech urobí čokoľvek. V roku 2008, napriek výbornej kritike, otvorene hovorila o tom, že ju producenti nenavrhli na nomináciu na Emmy za úlohu v seriáli Klinika Grace. Mnohým sa jej vyjadrenia zdali nevďačné. Jej kariéra od toho momentu naozaj utrpela a Katherine si musela vytrpieť aj nagatívne komentáre na svoju osobu. To ovplyvnilo aj jej mentálne zdravie. 

Profimedia

Katherine si uvedomuje, že ak by dokázala v budúcnosti tvoriť ďalšie filmové hity, dráma ohľadom toho, že si "príliš otvára ústa" by jej kariéru až tak neovplyvnila. Toto všetko ju však len utvrdilo v tom, že sa za svoj názor nemusí ospravedlňovať. "Ľudia má majú radi, aj keď si poviem, čo chcem," tvrdí. Za tie roky si našla cestu k šťastiu, ktoré spočíva predovšetkým v sebaprijatí. 




Najčítanejšie