Jasno
36°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Dnes je sexymbolom, kedysi úlohu nedostal pre problémy s pleťou: Ako to vníma po rokoch?
Zdielať na

Dnes je sexymbolom, kedysi úlohu nedostal pre problémy s pleťou: Ako to vníma po rokoch?

Zdroj: Profimedia

Herec na to spomína ako na jednu z najtraumatickejších vecí, ktoré sa mu v živote stali.

Chris Pine by bol v súčasnosti veľmi rád, ak by nemusel počúvať o jednej z najnepríjemnejších vecí, ktoré sa mu v živote stali. Riaditeľ kastingu pre seriál O.C. California doteraz pri rozhovoroch rád rozpráva o tom, ako Chrisa neprijal do roly pre jeho zlú pleť. 

Dokonca sa to spomína aj v knihe z roku 2003, ktorá o seriáli vznikla. Chris sa zaujímal o úlohu Ryana Atwooda a na kastingu sa mu naozaj darilo, no rolu nedostal pre problémy s pleťou, ktoré vyzerali ako neliečiteľné. Aspoň tak sa to v knihe píše. Úlohu nakoniec dostal herec Ben McKenzie. 

Chris Pine

Chris Pine

brightside.me

Na tieto vyjadrenia sa Chrisa prednedávnom opýtali počas rozhovoru. "Je to súčasť môjho života. Ten muž však o tom nemusí rozprávať aj keď má na to právo," povedal Chris, ktorý vysvetlil, že ako tínedžer mal naozaj veľké problémy s pleťou a pokračovalo to aj po tom, čo dokončil vysokú školu. "Chápem, prečo chceli obsadiť pekných ľudí, ktorí robia pekné veci. A akné nie je kľúčom k úspechu. Nechcem teraz povedať, že som rád, že som tú úlohu nakoniec nedostal, ale som takto spokojný. Nie je to sranda mať zlú pleť a už vôbec nie, ak musíte chodiť na kastingy. Je to dosť traumatické obdobie môjho života, ale je to môj príbeh" dodal. 

Najčítanejšie