Jasno
22°
Bratislava
Adriána
26.6.2024
Potvrdenie fám o rozvode? JLo a Ben Affleck predávajú spoločný dom!
Zdielať na

Potvrdenie fám o rozvode? JLo a Ben Affleck predávajú spoločný dom!

Zdroj: cnn

Nasleduje ďalší veľký krok v ich vzťahu. Nikto však nevie, či ide o dobrú alebo zlú vec.

Ben Affleck a Jennifer Lopez predávajú svoj luxusný dom v Beverly Hill, ktorý si kúpili po svadbe. Túto informáciu priniesol portál TMZ. Ben a JLo si údajne pozreli vyše 80 domov, kým si zakúpili spomínanú vilu za 60 miliónov dolárov. Momentálne si za dom pýtajú o 5 miliónov viac a na realitnom trhu sa nachádza dva týždne. 

O rozvode, medzi touto na pohľad rozprávkovou dvojicou, sa rozpráva už vyše mesiaca. Spoločne ich totiž paparazzovia nevideli 47 dní, čo vyvolalo zopár otázok. Zdroj pre Entertainment Tonight povedal, že odlúčenie bolo na istý čas nevyhnutné. "Jen a Ben pokračujú v odlúčení. Majú problémy už niekoľko mesiacov a snažia sa ich vyriešiť. Jen má zlé obdobie a musí sa vysporiadať so stresom aj v oblasti svojej kariéry. Má dobré a zlé momenty a všetko to spracováva. Vrhla sa do práce, čo bolo pre ňu vždy riešením, aby bola niečím zamestnaná," povedal zdroj. 

SITA

Ben momentálne nakrúca film Účtovník  2 v Los Angeles. Podľa všetkého Jennifer nenosí svoj zásnubný prsteň, čo si mohli ľudia všimnúť aj na promo turné k jej filmu Atlas. 

Najčítanejšie