Oblačno
20°
Bratislava
Cyril, Metod
5.7.2024
Po dlhoročnom vzťahu si Hugh Jackman hľadá novú lásku: Presťahoval sa preto do tohto mesta!
Zdielať na

Po dlhoročnom vzťahu si Hugh Jackman hľadá novú lásku: Presťahoval sa preto do tohto mesta!

Hollywoodska hviezda sa po rozvode chce znova zamilovať.

Hugh Jackman momentálne žije v Londýne, kde nakrúca nový film Three Bags Full: A Sheep Detective Movie. Podľa magazínu New idea sa 55-ročná hviezda rozhoduje natrvalo sa presťahovať sa do tohto mesta. "Chce byť bližšie k mame a sestre, ktoré tam žijú. A asi tu chce nájsť aj novú lásku," povedal zdroj. 

"Naozaj chce nájsť niekoho, kto mu pomôže urobiť zo sveta lepšie miesto a po 25 rokoch v Hollywoode che mať aj niečo iné, ako len slávu. Je oddaný tomu, aby pracoval aj mimo šoubiznisu a chce si nájsť niekoho, s kým strávi zvyšok svojho života a kto mu pomôže spravovať a použiť jeho majetok na dobré účely po celom svete," pokračoval zdroj. Hugh sa narodil v Sydney britským rodičom a v roku 1987 žil v Británii a živil sa ako učiteľ telocviku. V roku 1998 účinkoval v Royal National Theatre v muzikáli Oklahoma!. 

Facebook

Minulý rok ohlásil rozchod so svojou manželkou Deborrou-Lee po 27 rokoch manželstva. Podľa všetkého sa rozišli v dobrom a ďalej sa stretávajú ako kamaráti. Pár sa spoznal v roku 1996 počas nakrúcania seriálu Correlli. Majú spolu dve deti, syna Oscara, ktorý má 23 rokov a dcéru Avu, ktorá má 18. 

Najčítanejšie