Jasno
19°
Bratislava
Marianna
7.9.2024
Má takmer 50, no na pláži sa za ňou otáčal každý: Eva Longoria upútala pozornosť plavkami!
Zdielať na

Má takmer 50, no na pláži sa za ňou otáčal každý: Eva Longoria upútala pozornosť plavkami!

Zdroj: Profimedia

Herečka si užíva na pláži v Španielsku so svojím synom Santiagom.

49-ročná herečka Eva Longoria vie, ako upútať pozornosť. Na dovolenku si so sebou pribalila výrazné oranžové plavky, ktoré na pláži určite neprehliadnete. V Španielsku tak ukázala svoj latinské krivky. V Marbelle dovolenkuje so svojím 6-ročným synom Santiagom a jej manželom, mexickým biznismenom, José Bastónom. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Just Jared (@justjared)

Rodina v Marbelle žije od minulého roku po tom, čo sa presťahovali z rušného Los Angeles. Momentálne bývajú na španielskom pobreží v 6-izbovom rodinnom dome. Ich kalifornský dom je momentálne na predaj za takmer 19 miliónov dolárov. Podľa blízkych zdrojov sa pár sťahuje kvôli synovi. Chcú mu zabezpečiť dospievanie mimo ruchu mesta, niekde v blízkosti prírody.

whatsnew2day.com/

Eva podľa zdroja v Hollywoode dosiahla všetko, čo chcela a sústreďuje sa na svojho syna. "Aj LA a aj Marbella sú blízko mora a je tam nádherné počasie počas celého roka, no okrem toho nemôžu byť viac rozdielne. Nemám tam žiaden harmonogram. Moje dni sú plné aktivít - paddle tenis, pláž, obed, drinky a socializácia. Sú to veci, ktoré si skutočne užívam," povedala Eva, ktorá od roku 2022 má španielske občianstvo, ktoré dostala spoločne s titulom na základe jej rodostromu, ktorý siaha až do mesta Oviedo. 

Najčítanejšie