Zatiahnuté
15°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Kate Winslet na nakrúcaní niekto upozornil na jej faldy na bruchu! Takto reagovala!
Zdielať na

Kate Winslet na nakrúcaní niekto upozornil na jej faldy na bruchu! Takto reagovala!

Zdroj: harpersbazaar.com

Oscarová herečka preferuje autenticitu.

Kate Winslet je jednou z najznámejších herečiek na svete, no napriek tomu sa stretáva s ponukami, ktoré ju často prekvapia. Stalo sa tak aj pri nakrúcaní filmu Lee. Kate vo filme hrala Lee Miller, vojnovú fotografku, ktorá zachytávala udalosti z druhej svetovej vojny. Ide o adaptáciu biografie o tejto fotografke z roku 1985. Film by mal prísť do amerických kín na konci septembra. 

48-ročnej herečke bolo ponúknutie upravenia jej brucha, na ktorom mala podľa niekoho zo štábu "faldíky". Herečka túto ponuku odmietla, nakoľko sa svetu chce ukázať taká, aká v skutočnosti je. Člen štábu Kate naznačil, že by mala sedieť vzpriamenejšie tak, aby zakryla zrolované brucho. "Vo filme je scéna, kde moja postava sedí v bikinách. Jeden z členov štábu prišiel za mnou a povedal mi, že si myslí, že by som mala sedieť vzpriamenejšie," povedala pre magazín Harper´s Bazaar. Kate priznala, že ju toto upozornenie urazilo. 

harpersbazaar.com

S niečim podobným sa Kate stretla aj pri nakrúcaní minisérie Mare z Easttownu z roku 2021. Kate chcela, aby jej postava bola zobrazená ako obyčajná žena so svojimi chybami a telom a tvárou, ktoré vyzerajú v súlade s jej vekom. Režisér Craig Zobel jej ponúkol retuš jej brucha, na čo mu Kate povedala, že nech sa o niečo také ani nepokúša. Herečka taktiež dvakrát pripomienkovala plagát k seriálu, ktorý jej prišiel príliš vyretušovaný. 

A čo vy? Ste viac na strane autenticity alebo sa vám viac páčia vyretušované a estetické zábery? 

Najčítanejšie