Zatiahnuté
15°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Rodina nesplní jedno z posledných prianí Alaina Delona: Týkalo sa jeho domáceho miláčika!
Zdielať na

Rodina nesplní jedno z posledných prianí Alaina Delona: Týkalo sa jeho domáceho miláčika!

Zdroj: ew.com

Rodina nedávno zosnulej francúzskej hviezdy sa rozhodla inak, než si herec želal.

Herec Alain Delon nás vo veku 88 rokov v nedeľu navždy opustil. Išlo o ikonu strieborného plátna. Ako to už chodí, aj herec mal na svojich blízkych zopár požiadaviek, ktoré mu mali po smrti splniť. Jednou z nich bola starostlivosť o jeho milovaného psa, 10-ročného Louba. 

"Je to pes do konca života. Milujem ho ako svoje dieťa. Ak zomriem ešte pred ním, chcem, aby ho blízki vzali k veterinárovi a utratili ho, nech sa poberieme spolu. Bol by som omnoho radšej, nech zomrie takto, než by sa mal utrápiť k smrti na mojom hrobe," povedal Alian pre francúzsku spravodajskú spoločnosť, AFP. 

Facebook

Hoci vo Francúzsku neexistuje zákon proti tomu, aby rodina psa utratila, ozvalo sa niekoľko organizácií bojujúcich za práva zviera, ktorým prišiel tento nápad ako nevhodný, dokonca ponúkli asistenciu pri jeho starostlivosti. Do celej kauzy sa zapojila aj organizáciu na ochranu práv zvierat, ktorá bola založená Brigette Bardot. Tá potvrdila, že rodina Alaina Delona je s nimi v kontakte a Loubo nebude utratený. Rodina túto skutočnosť potvrdila aj na Instagrame. 

Najčítanejšie