Zatiahnuté
15°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Quentin Tarantino tvrdí, že známy herec môže za smrť kameramanky pri nakrúcaní! Ako to vysvetlil?
Zdielať na

Quentin Tarantino tvrdí, že známy herec môže za smrť kameramanky pri nakrúcaní! Ako to vysvetlil?

Zdroj: enserie.co

Známy režisér si nedával servítku pred ústa.

Quentin Tarantino verí, že Alec Baldwin je čiastočne zodpovedný za smrť kameramanky Halyny Hutchins, ktorá zomrela pri nehode pri nakrúcaní filmu Rust. V podcaste Club Random režisér povedal, čo si o tomto incidente myslí. 

"Myslím si, že je fér povedať, že rekvizitár zodpovedný za zbrane je na 90 percent zodpovedný za všetko, čo sa s nimi stane. Ale herec je zodpovedný na 10 percent. Je to zbraň. Má, aspoň na istej úrovni, za to tiež zodpovednosť," povedal Tarantino, ktorý tiež poukázal na to, že pri nakrúcaní existujú isté procesy, ktoré majú podobným nehodám zabrániť. 

youtube/screenshot ABC interview

Zástupcovia Aleca Baldwina k Tarantinovým vyjadreniam nepodali žiadne vyhlásenie. Halyna Hutchins zomrela a režisér Joel Souza sa zranil počas nakrúcania ešte v októbri 2021. Stalo sa tak po tom, čo replika zbrane bola zamenená za skutočnú. Herca Aleca Baldwina najprv obvinili za neúmyselné zabitie, no neskôr bol týchto obvinený zbavený a toto rozhodnutie taktiež oficiálne potvrdil súd v júli tohto roka. Rekvizitárka zodpovedná za zbrane, Hannah Gutierrez-Reed, bola obvinená z neúmyselného zabitia a odsedí si za to 18 mesiacov vo väzení. 

Najčítanejšie