Zatiahnuté
15°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Toto je najnenávidenejší trailer na svete: Dosiahol vyše milión negatívnych reakcií!
Zdielať na

Toto je najnenávidenejší trailer na svete: Dosiahol vyše milión negatívnych reakcií!

Zdroj: The Hollywood Reporter

Prečo sa ľuďom trailer tak nepáči?

Štúdio Disney odhalilo prvý trailer k Snehulienke ešte v auguste. Ak ste o tom ešte nepočuli, bude to asi tým, že s filmom sa skôr spájajú negatívne než pozitívne ohlasy. Hlavnú postavu si vo filme zahrala Rachel Zegler a zlú kráľovnú zas Gal Gadot. Film mal byť pôvodne v kinách v marci 2024, no presunuli ho až o celý rok. 

Od uverejnenia traileru prešli viac než tri týždne a na Youtube dosiahol vyše milióna negatívnych lajkov a len 85-tisíc pozitívnych. Ide pravdepodobne o najviac nenávidený trailer na Youtube. 

Kontroverzia ohľadom Snehulienky sa ťahá už celkom dlho. Herec Peter Dinklage kritizoval rozhodnutie nakrútiť tento film, nakoľko podporuje stereotyp o ľudoch s dwarfizmom. V Disney sa snažili kontroverziu zvládnuť tak, že prinesie nové, magické postavy, ktoré budú počítačovo vytvorené. Ďalším ľuďom zas prekážalo, že herci s dwarfizmom tak prišli o prácu. Problém bol aj s obsadením Rachel Zegler do postavy Snehulienky, nakoľko Disney sa rozhodlo obsadiť herečku tmavšej farby pleti aj napriek tomu, že Snehulienka je známa svojou alabastrovou pleťou. Pôjdete na tento film do kina alebo ho budete bojkotovať tak, ako mnoho iných ľudí? 

Najčítanejšie