Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Akej úlohy sa zhostila v Cuky Luky filme sestra Mariána Čekovského, Ľubica?
Zdielať na

Akej úlohy sa zhostila v Cuky Luky filme sestra Mariána Čekovského, Ľubica?

Ľubica Čekovská sa postarala o hudobnú stránku novej slovenskej komédie Cuky Luky film. Keďže má na svojom konte aj operu, bola to pre ňu celkom nová skúsenosť! A nielen preto...:-)

Ľubica Čekovská pochádza z hudobníckej rodiny. Jej brata Mariána netreba nikomu predstavovať. Ich matka bola speváčka a akordeonistka a Ľubica je skladateľka a klaviristka. Ako prvá Slovenka študovala v Londýne na Royal Academy of Music a napísala operu Dorian Gray, ktorá mala premiéru pred vyše troma rokmi v SND.

Ľubica Čekovská

Ľubica Čekovská

Facebook

Keďže v súkromnom živote nemá za sebou práve ľahké obdobie, príjemným rozptýlením bola práve práca na komédii Cuky Luky film. „Dôležité bolo nájsť tie správne hudobné motívy, tak aby, vystihovali daný charakter. Ja sa vždy riadim intuíciou, takým šiestym zmyslom. Hľadám to dovtedy, kým to nenájdem. Som na seba veľmi prísna. Vôbec to nebolo jednoduché. Bolo na tom veľa práce,“ prezradila nám Ľubica. Vo filme sa aj na chvíľu mihne, zahrala si tam samú seba, no nad hereckou kariérou zatiaľ neuvažuje. Čo bude ďalšou výzvou v jej profesionálnom živote, to sa už dozviete vo videu...

Ľubica Čekovská

Ľubica Čekovská

Facebook

Súvisiace články