Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Rihanna v ďalšom filme! V snímke Annette si zahrá po boku Adama Drivera!
Zdielať na

Rihanna v ďalšom filme! V snímke Annette si zahrá po boku Adama Drivera!

Zdroj: profimedia.sk

Rihanne zrejme nestačia úspechy z hudobného priemyslu, a tak sa čoraz viac angažuje aj vo filmových a televíznych projektoch. Najnovšie si zahrá po boku Adama Drivera v hudobnej dráme Leosa Caraxa, Annette. O scenár a hudbu k filmu sa postará art-rockové duo Sparks.

Ako uviedol Deadline, pripravovaný film Annette bude rozprávať príbeh stand-up komedianta, ktorému zostane na krku malé dvojročné dieťatko po tom, ako zomrie jeho žena, operná speváčka. Tvorcovia filmu zatiaľ nekonkretizovali, aké postavy si vo filme zahrajú Adam Driver a Rihanna. Pôvodne mala na filme spolupracovať aj herečka Rooney Mara, no nakoniec rolu odmietla pre iné povinnosti. Kto ju nahradí je zatiaľ takisto otázne.

Distribučné práva k Annette kúpila filmová spoločnosť Amazon Studios, nakrúcanie filmu sa začne už túto jar. Leos Carax sa po prvý raz ujme réžie filmu v anglickom jazyku. Uznávaný francúzsky režisér má za sebou také úspešné projekty ako napríklad Holy Motors alebo Milenci z Pont-Neuf. Pre hudobné duo Sparks pôjde o scenáristický debut, a všetci sme zvedaví, ako sa umelci popasujú s novou filmárskou a zároveň spisovateľskou výzvou. Počas ich dlhej kariéry svojou hudbou už stihli prispieť do mnohých filmových soundtrackov, takže v tomto smere nejde o žiadnych nováčikov.

Rihanna sa okrem svojej mimoriadne úspešnej hudobnej kariéry rozhodne nestráca ani vo filmovom a televíznom svete. Naposledy sa zjavila v televíznom projekte Bates Motel. Ide o seriál, ktorý je výrazne inšpirovaný Hitchcockovým kultovým filmom Psycho. Je zasadený do súčasnosti, preberá od Hitchcocka postavy a venuje sa rekonštrukcii ich predchádzajúceho osudu.

Rihanna, Bates motel

Rihanna, Bates motel

profimedia.sk

Rihanna má takisto na konte viacero prichádzajúcich projektov, napríklad Valerian a mesto tisícich planét či Ocean‘s Eight.

Ocean´s Eight

Ocean´s Eight

profimedia.sk

Adam Driver má momentálne výborne rozbehnutú kariéru, výrazne sa zviditeľnil vďaka seriálu Girls z produkcie HBO, ktorá momentálne vysiela poslednú, šiestu sériu. Herec si tiež zahral vo filme Star Wars: The Last Jedi či vo filme Stevena Soderbergha Logan Lucky. Oba filmy budú mať premiéru tento rok. Diváci ho môžu poznať takisto z filmov Paterson či Mlčanie, ktoré boli uvedené do slovenských kín len nedávno.

Fanúšikovia po celom svete teda budú určite zvedaví, ako sa Rihanna spolu so svojím kolegom Driverom popasujú so svojimi hereckými úlohami. Premiéra hudobnej drámy Annette je predbežne naplánovaná už na budúci rok.

Najčítanejšie