Polojasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Jennifer Aniston si zahrá v novej komédii Dumplin‘
Zdielať na

Jennifer Aniston si zahrá v novej komédii Dumplin‘

Herečka sa v našich končinách preslávila nielen ako Rachel z Priateľov, ale aj vďaka mnohým filmom. Najnovšie si zahrá v snímke režisérky Anne Fletcher – Dumplin‘.

Nakrúcať sa začne už toto leto. Scenár má na svedomí Kristin Hahn a Aniston si vo filme zahrá postavu Rosie, bývalú kráľovnú krásy, ktorá má na starosti súťaž v Texase. Režisérka Anne Fletcher má za sebou projekty ako napríklad Návrh alebo 27 Šiat.

Pôjde o hudobnú komédiu na štýl filmov ako Ladíme (Pitch Perfect) a Dievčatá do toho! (Bring it on). Predlohou k scenáru je román uznávanej spisovateľky Julie Murphy. Hlavnou hrdinkou príbehu je Willowdean, sebavedomá moletná teenagerka, ktorá je posadnutá všetkým, čo sa týka Dolly Parton. Aby nahnevala svoju mamu (Jennifer Aniston), Willowdean navedie svoje kamarátky, aby sa prihlásili do miestnej súťaže krásy. Z jedného impulzívneho jednodňového protestu sa zrazu Will nevedomky stane inšpiráciou pre bandu teenageriek, ktoré sa takisto zúčastnia na súťaži. Vďaka zasväteniu do matkinho sveta, ktorým Will dovtedy tak veľmi opovrhovala, získa nový rešpekt voči svojej matke. Tá zas začne obdivovať svoju dcéru. Konečne je schopná vidieť ju v tom pravom svetle a dokáže ju lúbiť takú, aká v skutočnosti je.

Fanúšikovia sa okrem tejto filmovej novinky môžu tešiť aj z ďalšieho projektu, na ktorom Aniston spolupracovala. Ide o film Mean Moms, ktorého premiéra je predbežne naplánovaná na tento rok. Film je však stále v procese a tak je možné, že sa ešte dátum premiéry môže zmeniť.

Najčítanejšie