Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Do kín prichádzajú skvelé animáky a nie sú len pre najmenších!
Zdielať na
Novinky

Do kín prichádzajú skvelé animáky a nie sú len pre najmenších!

Zdroj: itafilm

Všetko sú to už tretie pokračovania a aj to o niečom svedčí! Šmolkovia 3 - Zabudnutá dedinka, Ja zloduch 3 a Autá 3 budú už čoskoro v našich kinách.

Šmolkovia: Zabudnutá dedinka

Zaujíma vaše ratolesti, prečo sú Šmolkovia belasí, či sú ich chalúpky zo skutočných húb a prečo je v ich dedinke 99 chlapcov a iba jedna slečna? Vďaka jednej záhadnej mape odokryjete spoločne so Šmolinkou, Mudrošom, Babrošom a Silákom aj tieto dlho utajované tajomstvá v dejinách Šmolkov.  Na dobrodružnú expedíciu sa spolu s nimi smiete vydať od 30. marca 2017.

V slovenskom dabingu sa predstavia: Zuzana Šebová, Marián Miezga, Juraj Kemka, Ľuboš Kostelný, Peter Marcin, Dušan Szabó, Táňa Pauhofová.

Ja, zloduch 3

Universal Pictures nám už po tretí raz prináša na plátna kín sympatického zloducha Grua. A tentoraz nás dokonca zoznámi aj s  jeho šarmantným, zabudnutým dvojčaťom menom Dru. Ten je veru presným opakom svojho brata, čiže fešný dobrodruh s blond hrivou a jedným skvelým nápadom - ukradnúť obrovský diamant. Ten už pred nimi stihol "šlohnúť" Balthazar Bratt, bývalá detská hviezda z 80.tych rokov, z ktorej sa stal zloduch po tom, ako mu zrušili jeho seriál, keď prišiel do puberty. A teraz chce Bratt z pomsty ovládnuť celý svet. Podarí sa Gruovi a jeho žltým pomocníkom zabrániť mu v tom?

To zistíme počas premiéry, ktorá bude 30. júna 2017.

Autá 3

Do našich kín dofrčia 16. júna 2017 a na rozdiel od jej dvoch predchodcov bude tretia časť sršať humorom a optimizmom.  Z obsahu je známe, že Bleskový McQueen prežije vážnu haváriu a je nútený odísť do predčasného dôchodku. Na scéne sa spolu s Bleskovým McQueenom objaví aj Mater a nové super rýchle autá, ktoré budú pre našich hrdinov veľkou výzvou a  konkurenciou. Lenže, ako sa hovorí, koniec dobrý...

Aj novú trojku režíroval Brian Fee a bude i v 3D verzii.

Zdielať na

Najčítanejšie