Jasno
14°
Bratislava
Lukáš
18.10.2024
Blade Runner 2049 má konečne nový trailer! A je dychvyrážajúci!
Zdielať na
Novinky

Blade Runner 2049 má konečne nový trailer! A je dychvyrážajúci!

Zdroj: Warner Bros

Po mesiacoch, keď sme o pokračovaní jedného z najúspešnejších sci-fi filmov všetkých čias vedeli len veľmi málo, sa zdá, že niektoré otázky ohľadom neho budú konečne zodpovedané. Už trailer nasvedčuje tomu, že keď si naň kúpite lístok, určite to nebudú vyhodené peniaze.

Dej Blade Runner 2 sa bude odohrávať opäť v Los Angeles,  30 rokov po udalostiach prvého filmu. Tentoraz sa bude zameriavať na nového blade runnera, LAPD dôstojníka K (Ryan Gosling), ktorý vykope dávno pochované tajomstvo. To má potenciál zvrhnúť všetko, čo ostalo zo spoločnosti na chaos. Jeho objav ho privedie až k Rickovi Deckardovi (Harrison Ford),  bývalému blade runnerovi  LAPD, ktorý bol nezvestný viac než 30 rokov.

Blade Runner 2049

Blade Runner 2049

Warner Bros

Je veľa filmových a najmä  sci-fi fanúšikov, ktorí sa už nevedia dočkať  Blade Runnera 2049. Aj napriek tomu, že sa sa stal pôvodný film kultovým, v čase svojho uvedenia nebol veľmi ziskový. Preto sa nakrúcanie Blade Runnera 2  stalo aj potenciálnym riskom. Môže sa však pokojne stať prekvapením tohto roka. V prospech  Warner Bros hrá aj fakt, že v čase premiéry Blade Runnera 2 štartuje len z väčších projektov My Little Pony: The Movie a našťastie, tieto dva filmy nemajú rovnakých divákov :-) Je teda viac ako pravdepodobné , že Blade Runner 2 sa môže stať filmom s najlepším otváracím víkendom.  

Blade Runner 2049

Blade Runner 2049

Warner Bros

Kto by čakal, že Blade Runnera 2049  opäť režíruje ​Ridley Scott, tak sa mýli.  Zhostil sa však úlohy producenta. Režisérom je Denis Villeneuve (Prisoners, Sicario, Arrival). Z hercov tam uvidíte Ryana Goslinga, Harrisona Forda, Jareda Leto, Robin Wright, Davea Bautistu alebo Edwarda Jamesa Olmosa.  Blade Runner 2049 bude mať premiéru 5. októbra.

A teraz si vychutnajte nový trailer!

Zdielať na

Najčítanejšie