Skoro jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Dojímavé priznanie Angeliny Jolie a jej syna!
Zdielať na

Dojímavé priznanie Angeliny Jolie a jej syna!

Zdroj: profimedia

Napriek tomu, že viaceré celebrity sú celkom znepokojené, pokiaľ sa ich deti rozhodnú pre dráhu showbiznisu, Angelina je presným opakom. Svoje deti na tejto ceste plne podporuje.

Angelina sa v spoločnosti objavila po veľmi dlhej dobe, a to hneď aj so svojimi šiestimi deťmi. Najstarší z nich, adoptovaní Maddox (16) a Pax (13), si už stihli, ako sa hovorí, “pričuchnúť” k filmu. Na filmovom festivale v Toronte totiž spoločne "premiérovali" nový film pre Netflix First They Killed My Father, ktorý Angelina režírovala a jej syn Maddox bol výkonným producentom. Mladší brat Pax na ňom robil fotografa.

profimedia

​Angelina pre E!News povedala: "Maddox pracoval naozaj tvrdo. Tento film bol preňho veľmi dôležitý, aspoň si to myslím. Ako mama ho dobre poznám, a keď povedal, že je na to pripravený, vedela som, že je.” Bola to práve Angelina, ktorá požiadala Maddoxa o spoluprácu. Chlapec totiž pochádza z Kambodže, kde sa filmový príbeh odohráva. “Naposledy tam bol viac ako štyri mesiace. Iba čítal, počúval, učil sa a absorboval skoro všetko o svojej kultúre,” povedala Jolie.

TRAILER: First They Killed My Father

Syn komplimentami takisto nešetril: "Bola to sranda, pretože je zábavná a veľmi dobre sa s ňou spolupracuje. Ona je zázrak”, povedal Maddox o svojej (náhradnej) matke.

Jolie sa rozrozprávala aj na tému rozvodu: ”Raz som hore, raz som dole. Ale myslím si, že som opäť o niečo silnejšia. Všetci sme prežívali veľmi zložité obdobie, a ako matka máte v prvom rade zodpovednosť za svoje deti. Oni sú v štádiu vývoja a všetko ich plne ovplyvňuje, a tým pádom je všetko ostatné druhoradé.”

Reprofoto/TMZ.com

​Angelina s deťmi dokonca diskutovala o tom, či má zobrať daný projekt alebo nejakú ďalšiu filmovú úlohu. “Vyše roka som nepracovala, pretože ma potrebovali doma. Všetko som stopla. Naozaj s nimi sedávam a veľa sa rozprávame, pretože ich všetko ovplyvňuje. Každú zmenu, každý projekt, všetko to prispôsobujem nám všetkým.”

Angelina Jolie s deťmi

Angelina Jolie s deťmi

profimedia.sk

Jolie hovorí, že sú už z najhoršieho vonku a prišiel čas sa znovu zaradiť do “normálneho” života a mať spoločne trošku srandy. Ako sama hovorí, jej deti sú jej najlepšími kamarátmi a je veľmi hrdá na to, ako vedia mať “silné slovo”, byť neuveriteľne empatickí a zároveň zábavní. “Aj keby som v živote nič nedokázala, a bola by som iba ich mamou, je to úplne najviac”, dodáva Jolie.

Súvisiace články

Najčítanejšie