Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Nový hollywoodsky párik na obzore?!
Zdielať na

Nový hollywoodsky párik na obzore?!

Zdroj: Pinterest

Predstaviteľka Anastasii Steele z erotického thrilleru 50 odtieňov sivej, Dakota Johnson, sa objavuje na verejnosti v spoločnosti šarmantného hereckého kolegu.

Tým vyvoleným je podľa portálu Page Six herec Jon Hamm, ktorého ste mohli nedávno vidieť vo filme Baby Driver. Dvojicu „načapali“ minulý týždeň v newyorskej reštaurácii Kingside, ako si popíja vínko a mali k sebe údajne veľmi blízko. Vyzerali, že si naozaj užívajú vzájomnú spoločnosť. V družnej debate zotrvali vyše 2 hodiny,“ prezradil svedok.

Jon Hamm, Dakota Johnson

Jon Hamm, Dakota Johnson

Getty

Nebolo to po prvý raz, čo sa Johnson a Hamm objavili spolu na verejnosti. V apríli ich zazreli na oslave 70. narodenín Eltona Johna. Možno sú títo dvaja novým hollywoodskym párikom a možno sú to len veľmi dobrí priatelia, čo sa radi rozprávajú pri dobrom vínku. Čas ukáže...

Jon Hamm

Jon Hamm

profimedia

​Hamm sa rozišiel so svojou o 18 rokov mladšou partnerkou, herečkou Jennifer Westfeldt, ešte v roku 2015. Hovorilo sa, že potom chodil s komičkou  Jenny Slate a párkrát ho videli aj s Kate Beckinsale. Dakota sa so svojím predchádzajúcim priateľom, modelom Matthewom Hittom, rozišla v roku 2016 po dvoch rokoch randenia.

Dakota Johnson s bývalým priateľom Matthewom Hittom

Dakota Johnson s bývalým priateľom Matthewom Hittom

profimedia.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie