Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Shannen Doherty je v šoku! Dozvedela sa zlú správu od lekárov!
Zdielať na

Shannen Doherty je v šoku! Dozvedela sa zlú správu od lekárov!

Zdroj: Profimedia

Seriálová hviezda musí naďalej statočne bojovať.

Herečke, známej z kultového seriálu Beverly Hills 90210, diagnostikovali rakovinu prsníka vo februári minulého roka. Vyzeralo to, že sa jej podarilo túto chorobu poraziť. Bohužiaľ, sa však ďalej rozšírila do jej lymfatických uzlin.

"Mám rakovinu prsníka, ktorá sa rozšírila do lymfatických uzlín. Preto začínam odznova s chemoterapiou a pokračujem s ožarovaním."

pinterest.com

​O Shannen sa hovorilo, že je s ňou náročná spolupráca a že sa často správa neprofesionálne. Napriek tomu bola veľmi úspešná v seriáloch Beverly Hills 90210 a Čarodejnice.

So širokou verejnosťou otvorene hovorí o svojom boji proti rakovine. O svojich skúsenostiach s chemoterapiou často uverejňuje príspevky na sociálnych sieťach a dokonca zverejnila video z jedného chemoterapeutického sedenia. Ako tvrdí, robí to pre fanúšikov, aby videli, aký je tento boj náročný.

"Rakovina pre mňa urobila zvláštnym spôsobom úžasné veci. Umožnila mi, aby som bola oveľa viac v kontakte sama so sebou a stala sa zraniteľnejšia. Myslím si, že som tým istým človekom, ktorým som bola vždy, len sa to skrývalo za ďalšie veci."

Instagram

Nedávno sa však dozvedela strašnú správu od lekárov. Rakovina sa jej začala šíriť ďalej do tela. Po odstránení jedného prsníka verila, že je na ceste k vyliečeniu, no onkológovia jej oznámili, že rakovina sa rozšírila do lymfatických uzlín. Dokonca aj po ožarovaní je evidentné,  že niektoré z rakovinových buniek prežili.

"Všetko ostatné je zvládnuteľné. Bolesť je zvládnuteľná, život bez prsníkov je zvládnuteľný. Čo je ťažké, je to trápenie sa o vašu budúcnosť a o to, ako to bude ovplyvňovať ľudí, ktorých milujete." Shannen stráca váhu, trpí nevoľnosťami a občas sa sotva môže dostať z postele. Musí sa spoliehať najmä na pomoc svojho manžela.

Instagram

"Najhoršie je to, čo je neznáme. Neviem, či bude fungovať chemoterapia alebo ožarovanie. Tiež netuším, či si budem musieť tým znovu prejsť, alebo je to naposledy. Je to všetko desivé a bojím sa v noci spať."

Napriek tomu, že jej budúcnosť je momentálne veľmi neistá, držíme Shannen palce a dúfame, že sa čím skôr vylieči!

Najčítanejšie