Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Matt Damon dáva Clooneymu rady do života! Budete prekvapení, aké....
Zdielať na
Novinky

Matt Damon dáva Clooneymu rady do života! Budete prekvapení, aké....

Matt Damon účinkuje v najnovšom filme Georga Clooneyho s názvom SUBURBICON, ktorý práve prichádza do našich kín. Okrem toho sú aj veľkí kamoši a pomáhajú si, kde sa len dá.

SUBURBICON sa odohráva v 50-tych rokoch v pokojnej atmosfére stredoamerického mestečka. Život tejto idylickej spoločnosti naruší terorizovanie afroamerickej rodiny, ktorá sa sem prisťahovala len pred nedávnom a neprávom ju obvinia zo smrti jednej z obyvateliek Suburbiconu. Paralelne sa pred divákmi odohráva príbeh navonok usporiadanej rodiny Lodgeovcov. Ich dokonalý život je v skutočnosti plný násilia, chamtivosti a klamstiev. A pokým sa všeobecná nenávisť obyvateľov mestečka sústreďuje na nových obyvateľov, nikto si nevšíma skutočný zločin, ktorý sa deje v dome oproti. Hlavné úlohy si tu zahrali Matt Damon a Julianne Moore. „Je to už siedmy film, na ktorom som spolupracoval s Georgom Clooneym. Rád s ním robím, pretože je úžasný a je s ním zábava. Pracujeme spolu, pretože máme radi naše povolanie a ešte lepšie je to, keď môžete robiť s priateľmi,“ hovorí Damon o spolupráci s Clooneym, ktorý sa tu zhostil réžie.

TRAILER

VIAC O FILME SUBURBICON SA DOZVIETE V RELÁCII KINOSÁLA, V SOBOTU 11.11. o 19:25 na JOJ PLUS!

Clooney a Damon sú veľmi dobrými priateľmi aj v súkromí a vo všetkom si pomáhajú. Damon sa na adresu staršieho kolegu vyjdaril, že konečne v 56tich rokoch dospel a to vďaka tomu, že sa mu pred pár mesiacmi narodili dvojičky. "Je to milujúci otec a je oveľa pokojnejší," prezradil o ňom 47-ročný Damon. "Jediné, čo mu prekáža je prebaľovanie a chcel by sa tejto činnosti čo najrýchlejšie zbaviť. Minule mi prezradil, že prechádzajú na tuhú stravu a že teraz to bude už s prebaľovaním ľahké, ale ja som ho ubezpečil, že je na veľkom omyle. Vychovávať dvojičky musí byť hrozné," skonštatoval na záver Damon.

profimedia

Zdielať na

Najčítanejšie