Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Má Leonardo DiCaprio novú priateľku? Prichytili ho s o 21 rokov mladšou modelkou!
Zdielať na

Má Leonardo DiCaprio novú priateľku? Prichytili ho s o 21 rokov mladšou modelkou!

Herca "načapali" so Sarah Snyder napriek tomu, že ho len nedávno spájali s inou modelkou.

Leonarda DiCapria v stredu večer spozorovali, ako je na rande len s 22-ročnou modelkou Sarah Snyder. Napriek tomu, že sa očividne veľmi dobre bavili, im blízki ľudia tvrdia, že sú iba kamarátmi.

Leonardo napokon z reštaurácie odišiel sám.

Instagram

​Sarah, ktorá pracovala pre značky ako Hugo Boss alebo Dolce & Gabbana, chodila naposledy s 18 - ročným hercom Jadenom Smithom. Títo dvaja boli spolu približne dva roky, no údajne sa na začiatku tohto roka rozišli.

Jaden Smith

Jaden Smith

profimedia.sk

Leonardo sa zas rozišiel s Ninou Agdal v marci tohto roku po tom, ako tvorili takmer rok pár. Napriek tomu sa šuškalo, že toto leto sa opäť stretávali, keď ich spolu viackrát videli v New Yorku. Herec však tento vzťah poprel. Aby nás ešte viac zmiatol, o mesiac neskôr sa v New Yorku stretol s ďalšou svojou bývalou partnetkou - Toni Garrn. Spolu si dali večeru v ten istý deň, ako ho spozorovali s nemeckou modelkou Lorenou Rae, o ktorej sa domievali, že je Dicapriovou novou priateľkou.

Instagram

Ak máte chuť, pozrite si dlhý zoznam Leonardových priateliek. V tomto videu sú zachytené od roku 1993 až po súčasnosť :-)

Súvisiace články

Najčítanejšie