Jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Čo sa snažia utajiť? Sestry Olsenové medzi sebou komunikujú v šifrách!
Zdielať na
Novinky

Čo sa snažia utajiť? Sestry Olsenové medzi sebou komunikujú v šifrách!

Zdroj: bild.de

Obe ukončili svoju hereckú kariéru približne pred desiatimi rokmi a prakticky tak zmizli spred kamier. Teraz sa spolu venujú módnemu návrhárstvu a sú z nich úspešné obchodníčky.

Možno to vyznie zvláštne, ale známe sestry Mary-Kate a Ashley Olsenové spolu komunikujú vlastným jazykom. Nemôžeme sa čudovať. Na očiach verejnosti sú už od útleho detstva a potrebovali si medzi sebou vytvoriť spôsob dorozumievania sa.

usmagazine.com

Zvláštne gestá, ktorými si odovzdávajú informácie si všimla diváčka počas ich módnej šou v New Yorku. Na videu si môžete všimnúť čudné poklepkávanie a stláčanie ruky. Na prvý pohľad sa zdá, že o nič nejde. V jednom dávnejšom rozhovore však Mary-Kate prezradila, čo tieto znaky znamenajú.

https://www.instagram.com/p/BfGmhyyARZb/?utm_source=ig_embed

„Máme medzi sebou takú malú vec. Keď si chceme vyjadriť, že sa milujeme, stlačíme si ruky trikrát. Keď ich stlačíme štyrikrát, znamená to, že si lásku opätujeme,“ povedala pred pár rokmi Mary-Kate. Toto milé gesto ich sprevádza už dlhé roky a je znakom naozajstnej sesterskej lásky.

pinterest.com

​Mary-Kate je momentálne vydatá za Oliviera Sarkozyho, bankára, ktorý je od nej starší o 17 rokov. Jej sestra Ashley bola minulý rok viackrát videná s neznámym mužom, no žiaden vzťah zatiaľ nepotvrdila. Spolu vlastnia módny dom The Row, ktorý založili v roku 2006.

Autorka: Lucia Harbuľáková

Zdielať na

Najčítanejšie