Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Tomu sa povie výzva! Margot Robbie bude mať pod palcom takmer celý film o Harley Quinn.
Zdielať na

Tomu sa povie výzva! Margot Robbie bude mať pod palcom takmer celý film o Harley Quinn.

Zdroj: cbs8.com

Samostatný film o záporáčke Harley Quinn, ktorú už v Jednotke samovrahov hrala Margot Robbie, je v prípravnej fáze a máme sa na čo tešiť.

Scenár k tomuto filmu napíše Christina Hodson, ktorá v komiksovom svete nie je žiadnym nováčikom. Pre spoločnosť DC už napísala scenár pre pripravovaný film o Batgirl, ktorý bude režírovať Joss Whedon. Ten je v tejto sfére veľmi obľúbeným, nakoľko aj vďaka nemu sa z Avengerov stal fenomén.

pinterest.com

Do režisérskeho kresla po prvý raz zasadne aziatka – Cathy Yan. Tá sa na výslnie dostala len tento rok, vďaka filmu Dead Pigs, ktorý mal premiéru v januári na prestížnom festivale Sundance. Je bývalou reportérkou Wall Street Journal.

Film o Harley Quinn, ktorý zatiaľ nemá oficiálne meno, bude natočený na motívy komiksu Birds of Prey. V snímke by sa mali tiež objaviť aj iné známe, ženské, záporné postavy z tohto komiksu.

denofgeek.com

Všetko nasvedčuje tomu, že za výberom režisérky a scenáristky stojí samotná Margot, ktorá trvala na tom, aby bol film zameraný na ženy. Snímku totiž zastrešuje jej produkčná spoločnosť LuckyChap Entertaiment, preto bude mať názor Margot veľkú váhu aj pri ďalších rozhodnutiach. Podľa jej blízkych zdrojov si Margot stála pevne za tým, aby film režírovala žena, čo sa jej nakoniec aj podarilo presadiť.

Margot ako Harley možno na plátne uvidíme ešte skôr, a to v pokračovaní Jednotky samovrahov, ktorá sa má začať natáčať na konci tohto roka.

Najčítanejšie