Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Michelle Pfeiffer oslavuje okrúhle narodeniny a bude z nej kráľovná!
Zdielať na

Michelle Pfeiffer oslavuje okrúhle narodeniny a bude z nej kráľovná!

Zdroj: profimedia

Po snímkach Matka! a Vražda v Orient Exprese uvidíme túto čerstvú 60tničku v celkom inej úlohe...

Michelle Pfeiffer, ktorá práve dnes, 29.apríla oslavuje 60 rokov, momentálne rokuje o úlohe v pokračovaní úspešnej fantasy snímky Vládkyňa zla. Zahrala by si tam popri Angeline Jolie a Elle Fanning. Film by mal režírovať Joachim Ronning a jedným z ďalších účinkujúcich by mal byť aj Ed Skrein z filmu Piráti Karibiku: Salazarova pomsta. Ak rokovania dopadnú dobre, v novom filme si zahrá kráľovnú.

Nie je zatiaľ známe, ako pokračovanie nadviaže na predchádzajúci film, ktorý je postavený na rozprávke Šípková Ruženka. V prvom filme ste videli, ako zlá víla prekliala nevinnú princeznú, pričom ona bola jediná, ktorá mohla zachrániť kráľovstvo od zlého vládcu. Vládkyňa zla zarobila po celom svete 785,5 milióna dolárov.

Michelle Pfeiffer

Michelle Pfeiffer

Getty

Michelle Pfeiffer nominovali trikrát na Oscara - v roku 1989 za vedľajšiu úlohu v dráme Nebezpečné známosti, v roku 1990 za hlavnú úlohu v romantickej dráme Báječní Bakerovi chlapci a v roku 1993 za hlavnú rolu v dráme Pole lásky. Z ďalších filmov: Zjazvená tvár, Jastrabia žena, Čarodejnice z Eastwicku, Frankie a Johnny, Batman sa vracia, Vek nevinnosti, Vlk, Nebezpečné myšlienky, Báječný deň, Náš príbeh, Ja som Sam, Biely oleander, Hviezdny prach, Hairspray, Silvestrovská noc, Temné tiene, Mafiánovci, Vražda v Orient exprese, matka! a i. Na konte má jeden Zlatý glóbus a cenu BAFTA.

​Herečke gratulujeme k 60tke a želáme ešte veľa skvelých úloh! :-)

Najčítanejšie