Polojasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
To musíte vidieť: Sylvester Stallone ešte stále trénuje vo svojich 71 rokoch ako Rocky!
Zdielať na

To musíte vidieť: Sylvester Stallone ešte stále trénuje vo svojich 71 rokoch ako Rocky!

Zdroj: Forum Film

Mnohí mladší kolegovia by si z neho mohli brať príklad.

Sylvester Stallone, ktorý už onedlho bude mať 72 rokov, neustále na sebe pracuje a pravidelne trénuje v posilňovni. Herec a režisér sa dal na misiu, v ktorej sa snaží dostať do rovnakej formy, akú mal v kultovej filmovej sérii Rocky.

Stallone ukázal svoju postavu v prakticky každom filme, v ktorom sa objavil, pričom série Rocky a Rambo mimoriadne zdôrazňovali, aký bol Stallone vo svojej najlepšej forme. Aj keď bude mať 6.júla už 72 rokov, stále má dobrú kondičku. Veď posúďte sami!

Najbližšie ho uvidíme v novom filme Escape Plan 2: Hades - PLÁN ÚTEKU 2. Dej nás zavedie do väznice na vysokej technickej úrovni a v hlavnej úlohe uvidíte okrem Stalloneho člena tímu Strážcovia galaxie a herca filmu Avengers: Infinity War - Davea Bautistu. 

Dave Bautista

Dave Bautista

Forum Film

SYNOPSA:

Ray Breslin (Sylvester Stallone) je neustále na úteku – živí sa totiž testovaním nedostatkov zabezpečovacích systémov vo väzniciach. Uplynulo už niekoľko rokov, odkedy sa stal obeťou zrady a musel siahnuť až na dno svojich síl, aby unikol z neslávne známej presklenej Hrobky. Po tomto úspechu mu prestíž ešte stúpla, získal množstvo nových zákaziek a teraz čelí novej veľkej výzve. Jeden z členov jeho tímu zmizne a ocitne sa v tajnom technologickom zariadení s príznačným názvom Hádes. Tajomná organizácia v ňom väzní unesené osoby, ktoré disponujú dôležitými informáciami nevyčísliteľnej hodnoty. Bohatí obchodníci, tajní agenti, politici i medzinárodne hľadaní zločinci – nikomu z nich sa zatiaľ nepodarilo dostať sa von. Jediná cesta pre Raya Breslina tak znovu vedie smerom dnu...

Pokračovanie filmu z roku 2013, ktorý spojil Stalloneho s Arnoldom Schwarzeneggerom, Plán úteku 2, režíroval Steven C. Miller. V ďalšom obsadení uvidíme hercov, ako sú Jesse Metcalfe, Jamie King a Alphonso A'Qen-Aten Jackson. Navyše, úlohu bezohľadného dozoru väznice a filmového darebáka tu hrá Titus Welliver.

PLÁN ÚTEKU 2 príde do kín už 26.7. 2018.

Najčítanejšie